Борисов притеснен: Трудно ще се направи правителство след изборите

2434
Борисов притеснен: Трудно ще се направи правителство след изборите
Снимка: БГНЕС

Притеснявам се, че трудно ще се направи правителство, но не искам да се спекулира с тази тема. Това каза на пресконференция Бойко Борисов след срещата на ръководството на ГЕРБ с Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), на която беше представена предизборната програма на партията.

"Категорично заявяваме, че плоският данък ще остане. Всяка една цифра в нашата програма за заплатите съвпада с цифрите на бизнеса. Моето притеснение е, че трудно ще се направи правителството, но не искам да спекулира по тази тема. В сферата на здравеопазването ще свържем системата, както при контрабандата", разкри бившият премиер.

Горанов вижда коалиция с БСП, но в далечно бъдеще

Смятам, че някога, когато обществото узрее, ще се стигне до по-широки коалиция. Това заяви бившият финансов министър Владислав Горанов,...

"Бюрокрацията е изведена и при нас, и при бизнеса като една от темите, която мъчи обществото. През агенцията за електронно управление всичко ще се случва по електронен път и няма да ходим да се редим по опашки. В този сектор ще има ясен и виден напредък", каза още Борисов.

Той коментира и вчерашното гласуване на лидера на ПЕС Сергей Станишев "за" СЕТА, което по-късно беше обявено за грешка.

"Надявам се, че хората, които се подготвят да управляват България, няма да се объркат. Тези неща се говорят от година и точно когато зелената лампичка ти свети, да се объркаш, мисля, че не е сериозно. не трябва да се въвежда в заблуждение. За мен объркване няма. Направено е целенасочено. Ако могат да заблудят някой друг човек, да го заблудят", подчерта Борисов.

"Нова Република" обеща повече работа и 770 евро средна заплата

Дясното обединение около ДСБ с лидер Радан Кънев "Нова Република" обяви идеите си за развитие на икономиката в следващите 4 години. Фо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика