БСП ще се яви на изборите с всичките си дъщерни организации, заяви Паргов

3217
БСП ще се яви на изборите с всичките си дъщерни организации, заяви Паргов

БСП ще се яви на изборите с всичките си дъщерни организации. За съжаление, резултатът в края няма да се брои само за БСП, а за всяка поотделно. Това каза лидерът на Градския съвет на левицата в София и представляващ местната коалиция "БСП Лява България" Калоян Паргов след като внесе в Общинската избирателна комисия документите за регистрация на коалицията.

Това се случи точно в 12,00 часа днес, на 12-и септември. Ден по-рано - на 11-и септември в 11,00 часа общо 9 партии подписаха коалиционното споразумение.

Паргов: Кадиев е част от плана на ГЕРБ и АБВ срещу БСП

Георги Кадиев прави услуга на ГЕРБ. Той е част от организиран план срещу БСП, в който участват и представители на АБВ. Това заяви лидер...

"Използвам възможността още веднъж да благодаря на всички коалиционни партньори, които през последния месец проявиха такт, търпение и отстъпчивост, за да стигнем до подписването и сегашната регистрацията на това споразумение, коментира Калоян Паргов. 

По думите му към коалицията ще се присъединят и граждански организации, а и други две партии, които нямат регистрация в ЦИК. "Целта ни за предстоящите избори е да разбием монопола на ГЕРБ в общинския съвет и да имаме такова блокиращо мнозинство, което да не позволява на ГЕРБ така безотговорно да си разиграва коня, както го правеше два поредни мандата. София има нужда от нова философия, от различен начин на управление. София трябва да предоставя еднакви възможности и равен старт за всички. Така ще може по-справедливо да разпределя обществените пари, които всеки софиянец внася в бюджета под формата на данъци и такси", заяви още той.

Паргов отбеляза, че БСП ще се яви на предстоящите местни избори с всичките си дъщерни организации. "За съжаление, резултатът в края няма да се брои само за БСП, каза той. - Това определено е опит успешното представяне на БСП на предстоящите избори да бъде възпрепятствано. Виждаме в управляващите страх. Доказателство за това е и отменената сесия на Столичния общински съвет на 10-и септември. Очевидно този страх е голям".

 

Михаил Мирчев вярва в победата в София, Калоян Паргов се надява на феърплей

"Хванах се на тази игра, за да победя, въпреки врачките". Това заяви кандидатът на БСП Лява България за кмет на София проф. Михаил Мирч...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика