БСП запретва ръкави да национализира приватизираната политика

21153
БСП запретва ръкави да национализира приватизираната политика
Снимка: БГНЕС

БСП запретва ръкави и се захваща сериозно да национализира приватизираната политика. Това стана ясно, след като по време на 48-ия конгрес на Столетницата беше приета резолюция. В нея, освен това, е заложена целта за европеизиране на българските политически нрави и за целенасочена работа за модерна, просперираща и справедлива България.

Делегатите на 48-ия Конгрес на БСП решиха България да поддържа активни и приятелски отношения с Русия. А със 726 гласа "за" беше приета платформата на Столетницата за изборите за европейски парламент на 25 май. В нея "червените" посочват, че в Европа броди призракът на негодуванието от настоящето и страхът от предстоящото. В същото време надеждата е рядкост, а справедливостта и солидарността са в недостиг, пише в предизборната платформа на столетницата.

Станишев се радва: Казахме, че няма да играем по техния сценарий

Лидерът на БСП Сергей Станишев не скри огромната си радост от начина, по който протече 48-ия конгрес на партията в зала 3 на НДК днес. ...

Левите се обявяват за социална Европа и се ангажират да създадат сигурни гаранции на всеки гражданин за достоен живот в справедливо и солидарно общество. Социалистите се заканват да преучредят пълноценен социален съюз наред с икономическия и паричен съюз. В платформата също така е записано, че трябва да се работи за насърчаващ растеж и работни места, както и се обещава закрила на майчинството и децата и се гарантира равенство между мъжете и жените.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com