Цачева: Ако "Атака" напусне парламента, и ние ще го направим

21753
Цачева: Ако "Атака" напусне парламента, и ние ще го направим
Снимка: БГНЕС

Ако „Атака” напусне парламента, и ние ще го направим. Това каза пред журналисти народният представител от ГЕРБ Цецка Цачева пред журналисти в парламента, предаде „Фокус”.

По повод на изявлението на г-н Волен Сидеров, във връзка с трите проекта за декларации от различни парламентарни групи и неполучилата мнозинство нито декларацията на ГЕРБ, нито на „Атака”, искам да заявя следното - явна е промяната в позицията на парламентарната група на „Атака”, която те демонстрираха с подкрепа проекта на нашата декларация.

Прекратиха депутатските пълномощия на Владислав Горанов

Народното събрание прекрати пълномощията на Владислав Горанов от ГЕРБ като народен представил, предаде БГНЕС. В началото на редовната ...

„Вярно е, че този проект стъпва на проекта за декларация на „Атака”, но той е по-разширен и в някои отношения дори по-остър като реакция. Всичко останало, за което говори г-н Сидеров, елегантно се решава по един-единствен начин - ако групата на „Атака” напусне 42-то Народно събрание, декларираме, че това ще сторим и народните представители от ГЕРБ, с което ще се сложи край на агонията на това 42-ро Народно събрание. Не е моментът сега да се поставят условия по конкретни тези и виждания от различни парламентарни и партийни програми”, заяви Цачева.

„Упрекът за това, че цялата ПГ на ГЕРБ не е в пленарна зала е несъстоятелен, имаме много болни колеги. С хората, с които разполагаме, всички до един бяха мобилизирани днес за гласуването на проекта на нашата декларация”, добави Цачева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика