X
 
 

Цачева: Щом съм в оставка, значи нещо не съм направила както трябва

4885 10
photo of Цачева: Щом съм в оставка, значи нещо не съм направила както трябва
Снимка: Actualno.com/Цецка Цачева
"Ако знаех, че в една и съща фирма сме толкова хора, тогава щях да мисля по друг начин. Въпреки че не мисля какво лошо има в това. Категорично мога да заявя, че нямам никакви взаимовръзки с фирмата. И не отива аз да коментирам дали има лобизъм, или няма." Това каза в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ министърът в оставка Цецка Цачева във връзка със закупуването на апартамент в ключов софийски квартал на стойност под пазарната цена.

Тя не пожела да коментира фактът, че Цветан Цветанов също е участник в скандала. Цачева заяви, че е поискала да излезе в отпуск до момента, в който се гласуват оставките, тъй като смята, че така е редно. Министърът в оставка призна, че вероятно някъде нещо не е направила както трябва и увери, че сделката е направена спрямо законите на страната и очаква резултатите от проверката. На въпрос от водещия накъде ще поеме сега Цецка Цачева, ако оставката й бъде гласувана, тя заяви, че е рано за рекапитулации и не е обмисляла, но си тръгва с усещане за свършена работа в министерството, а преди това и в парламента.

Цецка Цачева: За мен е важно да реагирам тук и сега

“Знаете, че още във вчерашния ден еднолично сезирах компетентните институции с искане да бъде извършена проверка по отношение на ...

"Неприятна е ситуацията. Аз съм емоционален човек. В чисто човешки план ги преживявам тези неща, но нека да изчакаме да се развият събитията. Достатъчно време има да мисля какво ще правя напред. В крайна сметка аз съм човек с професия и никой не може да ми отнеме онова, което знам и мога. Така че животът продължава", допълни Цачева. Тя посочи, че ще направи всичко възможно, за да не се отрази случващото се с нея на предизборната кампания на ГЕРБ за европарламент. На въпроса дали все още Цецка Цачева има желание да остане в политиката, тя отговори: "Днес съм министър в оставка. В утрешния ден ще бъде министър в оставка в отпуска. Какво ще се случи в сряда, четвъртък, след гласуването на оставката ми е въпрос, чието решение ще взема аз заедно с моето семейство".

Според политическият анализатор Евгени Дайнов, обаче, от Цачева "голям политик не става и след като не стана "майка на нацията", сега няма да се върне и в политиката".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Нема лабаво, сега една Тиква на местото на една Бъчва ще назначи една грозна Некадърница !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Цеце, ти казваш че си в полуоставка, нещо като полубременна ! Вие крадете с две ръце, нагли сте до безразсъдък, Гьон Сурати без чувство за мярка, чест и чисто име не познавате, гаврите се с народа, който изнемогва докато вие си уреждате евтините далавери .
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  За ГРОБарите няма ЧЕСТ, няма ДОСТОИНСТВО, има кражби, далавери и Гьон Сурати !
  : 0 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Цеце, ти казваш че си в полуоставка, нещо като полубременна ! Вие крадете с две ръце, нагли сте до безразсъдък, Гьон Сурати без чувство за мярка, чест и чисто име не познавате, гаврите се с народа, който изнемогва докато вие си уреждате евтините далавери .
 • В РАБФАКА ЯВНО НЕ СА ВИ ГО КАЗАЛИ 4 В РАБФАКА ЯВНО НЕ СА ВИ ГО КАЗАЛИ преди 4 месеца Профил на трол?
  НАРИЧА СЕ ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ - министър на правосъдието подава оставка за употреба на властта си за апартамент на сметка и нищо общо с правото и върховенството н закона
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Вие и законите ги променяте заради апартаментите си! Това е по-страшно за държавата от евтините ви апартаменти! А фактът, че преди "Свободна Европа" нито една българска медия не е посмяла да пише за тази мафиотска сделка е особено показателен за свободата на словото в България!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  На Цецка явно основното и качество е нищо да не прави както трябва. Най-неуспешната кандидатура на ГЕРБ за президент беше именно Цецка!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Абе този дайнов хубаво говори за цачева ама дали от него изобщо става човек ? Въпросът е дали изобщо е човек и тези около него хора ? Ясно е какво представлява цачева.
  : 8 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Как беше вчера партито , цачевааааааааа ? Конкуренцията те врътна нещо а ? А , всички сте негодна за нищо добро и качествено в полза на Народа и Държавата човешка маса.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Под всички разбира се да се има в предвид не само гербаджийте , а и десните , дайновци , онзи 345 килограмовият. Щото то е ясно НАЛИ ТОВА НА НАРОДА , но тук доста служите на тази друга негодна за нищо добро и качествено за Народа всъщност античовешка маса.
  : 0 !
Последно в Актуално