Цветанов: Няма списък с депутати, които стоят зад мен. Това е пропаганда

16955
Цветанов: Няма списък с депутати, които стоят зад мен. Това е пропаганда
Снимка: БГНЕС

За мен е важно да продължа да работя по същия начин. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов след края на редовното отчетно-изборно делегатско национално събрание, предаде БГНЕС.

Не смятам, че трябва да тълкуваме дали някой е понижен или не, защото до сега винаги сме успявали. Имаме възможност да надграждаме и това е бъдещето, което ни предстои, както и да постигнем убедителни победи в предстоящите вотове, заяви Цветанов.

Цветанов: Стремим се към осма победа на евроизборите

Победите ни са седем. Смятам, че се стремим към осма победа на предстоящите европейски избори. Това каза заместник-председателят на ПП ...

Защо трябва да приемате един пост като концентриране на много власт. Когато заемаш дадена позиция в една партия, не е привилегия, а е свързано с много отговорности, обясни Цветанов. Той подчерта, че, когато една партия има над 78 000 членове нормално и разбираемо е, че винаги трябва да има повече хора, на които да се разчита. Той обясни,че в ГЕРБ са изградили сериозни кадри с потенциал. Затова трябвало да има разпределение на повече отговорности на повече хора в партията.

Това, което каза нашият лидер е, че трябва изпълнителната комисия да стане един колективен орган, който да задава реалните политики и решения, които трябва да се вземат, каза Цветанов. Той добави, че още не е ясно кой ще подписва финансовите документи в партията, но предполага, че ще бъде той. Докато не бъде извършена регистрация на партията ще продължава да действа старата изпълнителна комисия.

Цветанов каза, че това, че имало списък с депутати, които стоят зад него са внушения и пропаганди. Никой по никакъв начин не държи под каквато и да е зависимост когото и да е било. Всеки е достатъчно съзнателен и пълноправен да вземе своето решение. Всички депутати, общински съветници, кметове, симпатизанти и членове са ми еднакво близки. Аз разчитам на тях и те могат да разчитат на мен, допълни Цветанов. Той поясни, че може би в началото на март ще имат примерна листа, която ще бъде обявена от лидера на ГЕРБ.

За напускането на Горанов, Цветанов обясни, че това е негово решение и когато се е чул с него са си запазили добри приятелски отношения.

Борисов: Друга алтернатива освен ГЕРБ няма, никой не е правил повече

Това беше един успешен мандат и ни се падна да управляваме в най-тежкото време за света, най-тежката финансова икономическа криза. Успя...

Димитър Николов ще отговаря за регионалната политика. Йорданка Фандъкова ще отговаря за София, образование и култура, а Цветанов ще се занимава със структурите на партията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика