X
 
 

Цветанов: Ще бъдат изслушани всички, които имат отношение към случая "Скрипал"

499 14
photo of Цветанов: Ще бъдат изслушани всички, които имат отношение към случая "Скрипал"
Снимка: БГНЕС
В сряда ще се проведе заседанието на Комисията за контрол над службите, на което ще бъдат изслушани всички, които имат отношение към случая "Скрипал". Несериозно е да се говори, че влизането на замесен в случая "Скрипал" у нас е било солова акция. Това заяви във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с твърдение на бивш представител на службите у нас, че е възможно и да има подобно обяснение на изнесените факти и твърдения по темата, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Велико Търново.

Преди броени часове главният прокурор Сотир Цацаров потвърди пред медии, че заподозреният по случая руски агент е бил в България по време на отравянето на Емилиян Гебрев. Цветанов подчерта, че в сряда от 14.30 часа ще се проведе заседание на Комисията за контрол над службите, на което ще бъдат изслушани всички представители на тайните служби, главният прокурор и всички които имат отношение към случая. Заседанието ще е закрито.

Цветанов не пожела да каже ще гоним ли руски дипломати заради Гебрев

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов отказа да коментира въпроса дали ще се стигне до изгонването на руски ди...

"Необходимо е, когато коментираме тази тема в комисията, в която има представители на всички партии, да подкрепим усилията на българските институции. Това, което разбираме за пребиваването на човека, който е засечен по случая "Скрипал" у нас, е много притеснително. Несериозно е твърдението, че това е солова акция. Такива хора не правят солови акции, такива хора правят акции, ако са били с такава цели с подкрепата на държавата", заяви Цветанов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Цветанов: Ще бъдат изслушани всички, които имат отношение към случая "Скрипал" 6 Цветанов: Ще бъдат изслушани всички, които имат отношение към случая "Скрипал" преди 6 месеца Профил на трол?
  Те за това на Цвъ Цвъ са му толкова гОООлеми ушите...
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Ушите са му големи, щото Путя и Чайка го чукат в ушите!
  : 0 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Каква тъпа физиономия на снимката, от Факултето ли е или е елитка от Столипиново, но е мургава, мургава ...
 • Анонимен 4 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Един примат ! Отвратен съм от физкултурника на ГЕРБ – примитивният му мозък все още не осъзнава огромните щети, които е нанесъл на : българските данъкоплатци и българската държавност, като цяло за това плащаме всички ние .
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Такива са те кадрите на ДС и УБО! За това лустрация и смърт на комунизма!
  : 2 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Циклопчо, а за тебе Пандис Палас !
  : 2 !
 • Сатър Балтиев 3 Сатър Балтиев преди 6 месеца Профил на трол?
  Тоя боклук работи за ЦРУ и чифутите. Точно в момента, когато трябва да се мълчи във всичко по въпроси с Русия, за да се случи сделка с газова тръба през България, отклонение от Турския пАток, тоя мръсник рита срещу нея. Също както неговия вожд преди 3 години срита най-големия енергиен проект ЮП! Не мога да разбира, ако мутрата и цялото правителство се бъхтят за своя хъб-гЪз, защо позволяват на то виж още ›› ва нищожество и предател да им слага прът в колелата?! Мутрата иска ли Хъб или не иска, като остава цървула да плюе по теми, които нито му са в ресора, нито са ни в страната, то държава отдавна нямаме, нито ги разбира! Защо мекерето слугува на британско-жидоянкини слухове и провокации, изпълнени с митични отрови и бели престилки?! За щети на народа и страната и предателство срещу нея - тоя негодник пред Народен съд и заслуженото след това!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Чифут, пък не милее за сесесерето?! Да не е ренегат-чифут?!
  : 2 !
 • Цвъчко 3.2 Цвъчко преди 6 месеца Профил на трол?
  Трайте бе кретени!Нали ми взеха дъщерята в Световната банка на работа и сега аз трябва да си отработя това благоволение с раболепие,лазене и лизане на задници!!!
  : 1 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Павианът Цвъко ще прочете това, което са му написали в ЦРУ ! За 2015 година ... съвсем, съвсем пресно се вадят скелети от гардероба по поръчка !
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Но накрая ще постъпи, както му казват КГБ и Решетников, не се коси!
  : 4 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  2.1 А там в циганския катун имаше едно джудже генералче - Гном се зовеше той, неговото мение ще е водещото, защото е наредено от един елитен Циганин от Драгалевци маала .
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Хайде сега, Цецо, да изловите ятаците на кагебейската агентура у нас! Или пак ще завършите само със светлинни и звукови ефекти, щото началникът Путин не дава нищо повече да барате?!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Циклопчо, ти тъпако мой, да не си драснал от 4-ти километър ?
  : 4 !