Цветанов: Трябва да използваме слабостите на политическите ни опоненти, които в момента са в лоша кондиция - СНИМКИ

3006
Цветанов: Трябва да използваме слабостите на политическите ни опоненти, които в момента са в лоша кондиция  - СНИМКИ
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри офиси във Варна и Търговище, предаде БГНЕС.

„Търговище е смесен регион и за всички е трудно - само заедно без разделение в обществото ще успеем да работим за доброто на всички ни и да развиваме региона“, каза Цветанов по време на откриването на първия офис в област Търговище в присъствието на временния координатор за областта Тоника Колева.

Републиканци за България: С Бюджет 2021 г. правителството си купува избори

През последните години България отчиташе бюджетни излишъци. Подобна политиката на бюджетните излишъци е подходяща и целесъобразна за ст...

Жителите на различните общини от областта запознаха председателя на Републиканци за България с проблемите си, които не са решени от години - като водния проблем в Омуртаг, честото прекъсване на ток в по-малките населени места, обезлюдяването на региона и застаряването на населението, поради липса на възможности за работа и реализация на младите хора.

Констатацията от всички смесени региони е, че ДПС и ГЕРБ са като скачени съдове и управляват на местно и национално ниво, което води до засилване на страха у хората, репресирани на местно ниво от ДПС, а на централно от структурите на ГЕРБ. Нагледен пример за това са политическите лица в Силистра и Търговище.

Предстои откриване на офисите и в общините - Попово, Омуртаг и Опака.

През деня Цветанов проведе работна среща в Добрич заедно с Николай Милков - временно изпълняващ координатор за областта, на която бяха обсъдени основните приоритети за предстоящите седмици относносно структурирането на организациите в община Добричка. 

„Колегите в Добрич работят по план за подготовката ни за парламентарните избори във всички морски общини, както и на територията на областта“, заяви Цветанов и допълни, че в началото на януари 2021 г. ще бъде открит офисът в Добрич.

"Лев Инс": Лична вендета на Цветанов затвори компанията преди 10 години

Зад полиция и охрана Цветан Цветанов се опита да се скрие от служители на „Лев Инс“ в Пловдив, твърдят от компанията. Това ...

„Този офис ни е необходим, за да можем да правим срещите си. Няма от кого да се крием, ще бъдем прозрачни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Варна и областта имат нужда от една нормалност, каквато и всеки български гражданин иска да постигне“, каза Цветанов във Варна.

„За мен е много важно да може действително да постигнем целите, които сме си поставили. Да бъдем политическа формация, която да е незаобиколим фактор, да сме гарант за евроатлантическото партньорство, да имаме експертизата във всяка една секторна политика и да може в оставащите 3 месеца до парламентарните избори да имаме възможност действително да представим това, което имаме като експертни решения, облечено в политически послания, за да може да спечелим повече от нашите симпатизанти и всички тези, които се колебаят, за кого да гласуват“, заяви Цветанов.

По думите му това, което е постигнато във Варна и областта се дава за пример в другите области на страната. „Очакванията към вас са много големи“, каза Цветан Цветанов.

„Трябва да използваме слабостите на политическите ни опоненти, които в момента са в лоша кондиция. Ако погледнем към старата партия, към която принадлежах аз, там няма никакъв организационен политически живот. Да бъдем широко отворени към всички, които искат промяна на статуквото, както на местно, така и на национално ниво. Можем да го покажем с експертизата и енергията, която носи всеки един от вас“, категричен е председателят на партията.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

БНТ "забрави" да излъчи пълното интервю със служебния премиер, липсва ключова част за Даниел Митов

Димитър Главчев: Нямам намерение да предлагам друг външен министър

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"

Росен Карадимов: До месец и половина ще изработим новата стратегия на ББР

Бойко Пенков се завръща в МЗ, премиерът назначи шестима заместник-министри

Асен Василев: Сделката "Боташ" е изключително неизгодна, плащаме по 1 млн. на ден

Ивайло Мирчев: Договорът с „Боташ“ е една от най-лошите сделки в историята на България

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика