X
 
 

Даниела Дариткова: Манолова обича да се прави на жертва на статуквото

6081 3
photo of Даниела Дариткова: Манолова обича да се прави на жертва на статуквото
Снимка: БГНЕС
"Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото. Нейното намерение да се кандидатира за кмет на София е било замислено, защото преди 6 месеца е трябвало да си смени адресната регистрация, за да изпълни условията на закона." Това заяви в студиото на "Тази сутрин" председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

В интервю за bTV Дариткова обясни, че е очаквала кандидатурата на Манолова.

Дариткова отправи остри критики към Радев, обвини го в липса на прозрачност

Президентът отново начерта разделителни линии. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация за новия полити...

Според нея кандидатът за кмет на Столична община има сериозна политическа биография и е възродила институцията на омбудсмана.

$Надявам се тя да бъде толкова практически дейна и полезна ако софиянци я изберат. Винаги сме били коректни към нея и сме и давали възможност да представи инициативите си", допълни Дариткова.

След речта на президента Румен Радев в началото на политическия сезон, Дариткова подчерта, че диалогът между институциите трябва да е градивен и да не руши отношенията. Според нея Радев винаги е поставял разделителна линия между настоящото управление, въпреки че оценката на международните институции е друга.

Дариткова смята, че президентът трябва да се възползва по-често от правото си да присъства в Народното събрание.

Дариткова: БСП да си прецизира дейността, щом няма възможност да върне парите

"Субсидията на една партия не е единственият начин тя да съществува", съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова за БТВ, пише...

По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ харченето на пари от бюджета и излишъка е напълно прозрачно. Тя обясни, че предстои да бъде приет новия бюджет в рамките на всички законови норми.

Дариткова изтъкна, че добрата работа на някои агенции осигурява по-голяма събираемост и излишък.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ОДА за Бойко. Поема за Петър-Емил Митев. Поема за Ирина Бокова. Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от полицията, военните, институции и граждани. Град София (2014).
  • Предвид архайчни-първобитни констатции на анкетната КЗЛД 2 Предвид архайчни-първобитни констатции на анкетната КЗЛД преди 1 месец Профил на трол?
    или нещата не са се състояли или живеем в друго хилядолетие . Друга планета ? Успоредна реалност ? Виртуален живот в Ай-Фончето ?
  • Джeff Kooнс , Сilikon В-Alley 1 Джeff Kooнс , Сilikon В-Alley преди 1 месец Профил на трол?
    Прочетем още , работата на агенция по-голяма , сървираемост излишна.
Последно в Актуално