Джамбазки атакува Ска Келер заради Пирин с припомняне на манипулативна новина

2883
Джамбазки атакува Ска Келер заради Пирин с припомняне на манипулативна новина
Снимка: БГНЕС

Колегата Франческа Келер е известна още с идеята си да пресели цели сирийски и други "бежански" села в България и изобщо в Източна Европа, за да създаде атмосфера "като у дома" за бежанците и нелегалните имигранти. Идея, безспорно екзотична, атрактивна и иновативна.

Това написа евродепутатът Ангел Джамбазки във Facebook във връзка с информацията, че германският евродепутат Ска Келер пристига в България, за да подкрепи протестите в защита на Национален парк "Пирин". Това явно е раздразнило зам.-председателя на ВМРО, който се позова на информация за изказване на Келер относно бежанците, която беше опровергана. Припомняме, че от офиса на фракционният лидер на партията на "Зелените" в Европейския парламент отрекоха тя да е призовавала "цяло сирийско село" да бъде преселвано.

"Не е известно колегата Франческа Келер, или съпартийците ѝ от крайнолявото движение на "Зелените" да са се изказали по повод нападенията в Кьолн, Париж, Берлин или Марсилия, особено тези, извършени от лица с бежански статут", пише Джамбазки в социалната мрежа.

"Отново изразявам подкрепата си за министър Нено Димов - министър на околната среда и водите. Включването на крайно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското нашествие в Европа срещу него, го прави по-симпатичен на нормалните българи", пише Джамбазки.

По негови думи "не е известно колегата Франческа Келер да знае къде и какво точно е Пирин." "Но пък ние от ВМРО знаем. Затова, като любезен домакин и високопланински джентълмен, я каня на разходка в Пирин", допълва той.

Публикуваме пълното му обръщение без редакторска намеса:

Евродепутат: Не съм предлагала цели сирийски села да бъдат местени в Източна Европа

Фракционният лидер на партията на "Зелените" в Европейския парламент Ска Келер не е призовавала "цяло сирийско село" да бъде изпратено ...

Отново изразявам подкрепата си за министър Нено Димов - министър на околната среда и водите. Включването на крайно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското нашествие в Европа срещу него, го прави по-симпатичен на нормалните българи.

Германската представителка в ЕП, колегата Ska Keller, представител на „Зелените“, идва в България, за да иска оставката на български министър.

Колегата Франческа Келер е известна още с идеята си да пресели цели сирийски и други „бежански“ села в България и изобщо в Източна Европа, за да създаде атмосфера "като у дома" за бежанците и нелегалните имигранти. Идея, безспорно екзотична, атрактивна и иновативна.

Не е известно колегата Франческа Келер, или съпартийците й от крайнолявото движение на „Зелените“ да са се изказали по повод нападенията в Кьолн, Париж, Берлин или Марсилия, особено тези, извършени от лица с бежански статут.

Не е известно тази крайнолява групировка да е отрекла ислямисткия тероризъм. Напротив, наблюдава се странна симбиоза между „екологични“ екстремисти от жълтопаветен тип и ислямски фундаменталисти.

Евродепутатът Ска Келер идва за протеста в защита на "Пирин"

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените/Европейски свободен алианс в Европейския парламент, Ска Келер, ще се...

Но пък се вписват чудесно в намеренията на десетината професионални розово-зелени протестиращи на грантова издръжка, десоциализирани анархисти и революционери без кауза тип Босия, Рошавия, Некъпания и Йоло Денев, които от няколко дни призовават себеподобните си в социалните мрежи да „радикализират“ протеста и да предприемат курс към гражданска война и незабавна революция.

Не е известно колегата Франческа Келер да е бранила немските природа така пламенно. В Германия, при два пъти по-малка надморска височина от България, има поне 15 пъти повече лифтове и писти от нас. За последните 2 години в Германия са построени 11 нови лифта.

Не е известно колегата Франческа Келер да знае къде и какво точно е Пирин. Но пък ние от ВМРО знаем. Затова, като любезен домакин и високопланински джентълмен, я каня на разходка в Пирин.

За да види с очите си за какво протестира. А и след срещата й с тримата професионални розово-зелени революционери, Босия, Manol Glishev - Манол Глишев и Йоло Денев определено ще има нужда от проветряване и разходка в планината.

Но след това ще трябва да отидем и до Германия, където, сигурен съм, колегата Франческа Келер ще поиска спиране на всякакво строителство в немските планини, демонтаж на построените съоръжения и незабавно разширяване на обхвата на "Натура" в Германия до поне 35% от територията на страната. Иначе ще си помисля, че нелепият опит за искане на оставка на български министър има някаква друга, нечистоплътна мотивация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com