ДОСТ "забрави" да плати връщането на изселниците ни до Турция

2510
ДОСТ "забрави" да плати връщането на изселниците ни до Турция
Снимка: БГНЕС

Стотици изселници от Кърджалийско не могат да се върнат в Бурса, Измир и Истанбул безплатно, защото от партия ДОСТ не са платили за обратните рейсове. Това стана ясно след скандали в офиса на транспортна фирма, където се тълпят избиратели, които изпълниха ангажимента си към партия ДОСТ, но бяха зарязани в България, съобщи 24rodopi.com.

"От фирмата ми казват, че вече нямало безплатни автобуси. Трябвало да си искаме парите от ДОСТ и да си купим билет за редовните линии. Беше ни обещано да пътуваме безплатно и в двете посоки, а на връщане да си вземем до 20 кг месо, алкохол, цигари. Това беше неписаният ни договор с тази партия. Гарантираха ни, че на границата няма да имаме проблеми. Аз гласувах за ДОСТ, накарах и близките ми да го направят. Къде е моят безплатен билет?", коментира пред 24rodopi.com Ахмед Еминов, който по изготвените списъци трябвало пътува във вторник и вече да е пристигнал в Гьорукле, Бурса.

Лютви Местан си пожела схватка с Валери Симеонов

Имаше късмет, че се разминахме. Едно е да се закачаш с 80-годишна бабичка, друго е да се разберем като мъже. Така лидерът на ДОСТ Лютви...

Припомняме, че в неделя в 9-ти Кърджалийски многомандатен район за ДОСТ гласуваха 18 718 души. Между 9 и 11 хиляди от тези гласове са на пристигналите от Турция нашенци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика