ДПС предлага Станислав Анастасов за екоминистър

50321
ДПС предлага Станислав Анастасов за екоминистър
Снимка: БГНЕС

ДПС ще предложи Станислав Анастасов за министър на околната среда и водите. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на партията Лютви Местан, предаде „Фокус”. Той добави: "Него имах предвид под характеристиката за млад, енергичен, високо интелигентен кандидат за министър на околната среда и водите".

Атанасов е член на ЦОС на Младежко ДПС. Справка от сайта на партията показва, че той е роден на 5 юни 1983 г. Завършил е „Информатика” в Техническия университет – Мюнхен, Германия и „Стопанско управление” в СУ „Св. Климент Охридски”.  Вицепрезидент на Младежкия Либерален Интернационал IFLRY. 

ДПС има две кандидатури за министър на околната среда

ДПС има две кандидатури за поста министър на околната среда и водите, но на този етап не е коректно да се коментират техните имена. Тов...

Предложеният за нов министър владее английски, немски, руски и сръбски език. Според информацията на ДПС той е семеен. На последните евроизбори заемаше шесто място в листата на партията на Доган и Местан след Искра Михайлова.

Интересен факт е, че тя заминава за евродепутат след отказа на Делян Пеевски. В изборната нощ той коментира: "Евродепутатството не е самоцел за мен и сега ще го докажа. Затова ще отстъпя моето място в европарламента на г-жа Искра Михайлова, която ще бъде един достоен евродепутат".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика