ДСБ и "Национален съюз Единство" подписаха споразумение за сътрудничество

17107
ДСБ и "Национален съюз Единство" подписаха споразумение за сътрудничество
Снимка: БГНЕС

ДСБ и "Национален съюз Единство" подписаха споразумение за сътрудничество и преподписаха единната платформа за общи действия, парафирана през януари между Иван Костов и Надежда Нейнски. Това става ден преди официализирането на Реформаторския блок /РБ/ като политически съюз, предаде БТА.

Днешната стъпка беше оповестена пред журналисти от лидерите на двете формации Радан Кънев и Петър Славов. Това е вариант общността около нас, поддръжниците ни да имат представителство в Реформаторския блок, обясни стъпката Славов. До нея се прибегнало, защото партия "Синьо единство" нямала до момента мандат от ръководството си утре да се присъедини като част от новия политическия съюз на реформаторите и само така можело да бъдат запазени шансовете за влизане в него.

ДСБ отвориха линия за правна помощ на протестиращи

Демократи за силна България обявиха телефонна линия за свързване на пострадали от полицейско насилие протестиращи и адвокати, желаещи д...

Славов дори е поискал оставката на Нейнски и останалите от ръководството, очаква се въпросът да бъде обсъден в събота на Национален съвет на "Синьо единство".

За да опазим обединението, не можем да позволим да се повтори това, което стана със Синята коалиция, бъдещето управление на страната трябва да бъде дясно - на Реформаторския блок, потвърди и Мартин Димитров. Нашата задача е, подчерта той, РБ да стане основна алтернатива, да печели избори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика