Експерт: През 2014 ще има само европейски избори

31156
Експерт: През 2014 ще има само европейски избори
Снимка: БГНЕС

Експертът по политически пиар Арман Бабикян прогнозира пред TV7, че през 2014 година няма да има други избори, освен европейски, въпреки желанието на мнозина.

Той очаква властта да започне да идва на себе си и да въведе ред и стабилност в управленските системи – нещо, което не е успяла да направи през отиващата си година. 

НДСВ иска данъчно облекчение за всеки гласувал

През следващата година от НДСВ ще настояват да бъде въведено задължително гласуване. Това стана ясно от думите на лидера на партията Ан...

Според Бабикян правителството на Пламен Орешарски е трябвало да получи възможността да направи собствен бюджет, защото до този момент "те караха с бюджета на Дянков". Експертът смята, че кабинетът е загубил много време с това да се занимава със себе си, след като е допуснал грешката още "на четвъртия ден да напълни улиците". "Това е нормален политически шок за всеки на власт, но не мога да оценя негативно направеното за седми блок на АЕЦ "Козлодуй", каза Бабикян.

Освен протестите, той открои и създаването на Реформаторския блок като едно от събитията на 2013 г. "Тези партии се втурнаха един към друг на чисто аритметичен принцип. Някой ги излъга, че кабинетът няма да издържи и те се втурнаха бегом – дайте да се съберем за предстоящите избори. Избори обаче не се случиха, те се огледаха и видяха, че нямат обща политическа мая", анализира политологът. Той отбеляза, че извън Реформаторския блок са останали десетина десни партии, с които реформаторите не разговарят. "Те се самохаресаха и се самозатвориха", констатира Арман Бабикян.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика