ГЕРБ внася нов вот на недоверие – за финансовата политика

18247
ГЕРБ внася нов вот на недоверие – за финансовата политика
Снимка: БГНЕС

До края на седмицата ще има още един вот на недоверие. Информацията съобщи за "Фокус" народният представител от ГЕРБ Ивайло Московски. Тоози път вотът ще е за финансовата политика, провеждана от правителството.

Припомняме ви, че очаквано и четвъртият вот на недоверие на кабинета не мина. Това стана след две гласувания. Недоволството на опозицията този път беше насочена към сферата на енергетиката.

ГЕРБ готви нов вот на недоверие, няма да се присъедини към този на ББЦ

"Температурата на политическите емоции е много висока и няма как да е иначе. Дали е възможно да се намери обща цел и съгласие в подоб...

„Това ще е следващият вот на недоверие, с който законно ще поискаме управляващите да си тръгнат. Ако продължават по този начин, ние повече няма какво да направим, но българските граждани имат лимит на търпимостта, която ще видим докога ще бъде”, каза Московски.

По повод инициирания от „България без цензура” вот на недоверие в областта на здравеопазването, бившият министър на транспорта коментира, че това е тяхно право. Попитан ГЕРБ ще подкрепи ли този вот, депутатът от ГЕРБ заяви: "Ние многократно сме заявявали, че няма нито един сектор на управление в държавата, който ние да подкрепяме или поне да му даваме минимална положителна оценка. Ние сме на мнение, че във всички секторни политики всеки един вот на недоверие, ако има разумни политици в парламента, може да бъде приет и правителството да си подаде оставка, независимо дали вотът е в сферата финанси, енергетика, здравеопазване, образование. Не одобряваме нито една от тези секторни политики и считаме, че има достатъчно основание във всеки един от тези сектори да бъде поискан успешно вот на недоверие”.

След резултатите от евроизборите, ако в Народното събрание има разумни политици, мислещи за държавата, вотът трябва да е успешен, заключи бившият министър на транспорта.

 

Бареков ще инициира подписка за нов вот на недоверие

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков обяви на пресконференция в Бургас, че ще инициира подписка в парламента з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика