X
 
 

Горанов отчита трите месеца изпълнение на бюджета

294 0
photo of Горанов отчита трите месеца изпълнение на бюджета
Снимка: БГНЕС
Финансовият министър Владислав Горанов ще отговори на въпрос на председателя на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова за текущото изпълнение на бюджета за първите три месеца на 2018 г., предаде БГНЕС.

Към Горанов има и въпрос относно постигнатото от Министерството на финансите за намаляване на административната тежест.

Теменужка Петкова, Захариева и петима министри отиват за контрола в НС

Енергийният министър в оставка Теменужка Петкова ще бъде на прицела на депутатските въпроси по време на петъчния парламентарен контро...

Регионалният министър Николай Нанков е с най-дълъг списък на зададени въпроси – 16. Освен за състоянието на различни пътни артерии в страната, той ще даде обяснения относно откриване на ГКПП "Клепало" между Република България и Република Македония.

Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите, ще отговори на въпрос относно данни за разпределение на общините по процент на лесистост, както и относно политиката на Министерството на земеделието, храните и горите за развитието на сектор "Пчеларство".

На парламентарен контрол ще бъдат подложени и икономическият министър Емил Караниколов, Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, и Цецка Цачева, министър на правосъдието.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители