X
 
 

Христо Иванов: Валери Симеонов постави рекорд по арогантност

2902 12
Христо Иванов: Валери Симеонов постави рекорд по арогантност
Снимка: ПП "Да, България"
"Да си тормозил възрастни хора на границата, да си лобирал нагло за Цеко Минев и кой ли още не, да не си изпълнил нито един от потенциално смислените си ангажименти (хазарт, дребни доставчици на горива), да си гласувал за АЕЦ Белене, да си нагрубил протестиращи майки на деца с увреждания, да не се извиниш и да изпълниш едно от най-арогантните подавания на оставка- това е рекорд, който трудно може да бъде подобрен. Дори и в българската политика. Не и за Валери Симеонов, обаче", заяви лидерът на "Демократична България" Христо Иванов.

"Симеонов изглежда е на път да успее с въвеждането на новата патреотична (а и евро-атлантична) ценност: веднъж получена, никоя правителствена синекура не бива да напуска семейството...", допълни той.

Христо Иванов: Докладът на ЕК е гротеска и "ишиас"

Лидерът на Демократична България Христо Иванов направи обзор на мониторинга на ЕК през годините и неговия край. Според него става ...

Actualno.com

Етикети:

 • Тони 11 Тони преди 1 година Профил на трол?
  А пък Иванов редовно поставя рекорд по глупост
 • Балинка 10 Балинка преди 1 година Профил на трол?
  Христо Иванов е кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев, така че изобщо не ме вълнуват неговите простотии.
 • Стефан 9 Стефан преди 1 година Профил на трол?
  Христо Иванов явно още не е разбрал, че никой не се интересува от изказванията му.
 • Марин 8 Марин преди 1 година Профил на трол?
  Ице, а тебе кой те е питал не ми е ясно?!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  На Запад никой не бръсне за слива партийките ДСБ, камо ли Новая республика или шарлатанията Да, Болгария и Демократична България. Брюксел не иска да знае за Раданчо Къневия, Христо Иванов, Малтинчо Димитлов, Методко Андреевия, гнома Базедови очички Насю Атанасов, Прокопиев- всички в сянката на политическия труп Иван Костов от с. Драгалевци! Не ни пробутвайте как сте истински, колко сте десни и как виж още ›› за шести път започвате отначало. Вие сте прокобата на десните хора на България. Вашият фанатизъм е от съветски тип!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ех, Христо Иванов, ех Ице брадатков, ех! Като те слуша човек все едно другарят Иван Костов от село Драгалевци говори. Неговата жена Елена Костова цял живот била платен комунистически партиен секретар на института ЦНИКА с 1 100 души персонал, но пък Ваньо Костов за една нощ се преобрази в пръв антикомунист и прокапиталист. Хайде де, „Не нам“, както пише на Руския паметник в София. Прочетохме, брад виж още ›› атко, как твоите баща и майка са били комунисти с леви убеждения от млада възраст. Как заминали и се изучили в университетите на Германия, как после като върли комунисти се заселили направо в рая на земята СССР, при дедушка Сталин. Вероятно са ненавиждали България, защото в онзи период не била комунистическа. Как след окупацията на България 1944г. от съветските пълчища започнал нечуван червен терор и избиването на цвета на българската нация- интелектуалци, индустриалци, търговци, свещеници, журналисти, заможни селяни, заможни граждани, администрацията , полицията и военните на родината ни. И върнали се твоите родители от най-големия затвор на планетата СССР в родната България и майка ти възкликнала колко много храна, плодове и зеленчуци вижда по складове и магазини у нас. Не са се отказали от комунистическото членство, защото то им е носело привилегията винаги за тях да има изобилие от храната, плодовете и зеленчуците, както и почивните станции за "нашите хора" с партиен билет. Ти, брадатко, също си ползвал тези привилегии. Сега ни говориш как си против тях, как като дойдеш на власт ще потече масло и мед към гражданите на страдална България. Не се хаби. Никой не ти вярва освен малкия кръжец около Иван Костов и партийката му ДСБ начело с жалкия Радан Кънев и комичния гном с базедовите очи Атанас Атанасов от Делиормана.
 • Стоян 5 Стоян преди 1 година Профил на трол?
  Най-арогантен обаче си остава фараон Иво Прокопиев!
 • Васил 4 Васил преди 1 година Профил на трол?
  А Христо Иванов постави рекорд по проваленост.
 • Мира 3 Мира преди 1 година Профил на трол?
  Да, а пък Ицо и генерала от чупят тъпомера с всяко изказване.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Валерката е ГАДНЯР откъдето и да го погледнеш, ами циганин тип мангал от Римските Ромули ! Ама държи Бочко за топките и той му играе по свирката, защото мургавия го е заплашил, че ще му бутне колибата .
 • майка със здрави деца 2.1 майка със здрави деца преди 1 година Профил на трол?
  Симеонов е най-истинският държавник в момента. По- истински и коректен дори от Бойко Борисов, който често шикалкави. Изявленията и действията на Валери Симеонов са необорими.
  : 0 !
Нагоре