Искри в коалицията: Корман преяжда с власт, обвини Ревизоро

15515
Искри в коалицията: Корман преяжда с власт, обвини Ревизоро
Снимка: БГНЕС

Нови искри прехвърчаха между партиите от управляващата коалиция. Този път "огнището" е областния управител на София. Назначаването на Веселин Пенев предизвика остра реакция от страна на Патриотичния фронт.

"Върви се към разваляне на коалицията", директно заяви пред bTV Емил Димитров-Ревизоро. "Ние, от Патриотичния фронт, сме дали подкрепата си срещу нищо. Но какво става? Ние са занимаваме с първия – Орхан Исмаилов, а те си назначават втори – Веселин Пенев за областен на София. Кариерата на Орхан Исмаилов е пряко свързана с ДПС. Да, той казва, че не е член на ДПС. Няма и как да бъде, защото е военен. Просто кариерата му е стремглава и подпомагана от ДПС. Ние просто искахме хора на Корман да не ходят на важни постове. Корман Исмаилов преяжда с власт в момента. Не ние трябва да се променяме”, сподели Димитров.

Ревизоро вдигна завесата: Какво приеха ГЕРБ от програмата на Патриотичния фронт

Ние сме последователни – искахме да се говори по нашата програма и да се приемат важни точки по нея. Около 80% от програмата ни в...

Депутатът от Патриотичния фронт разкри също, че имената се спускат на Бойко Борисов и той само ги подписва. "Къде са му заместниците. Въпросът е в него и чакаме решение. Ако ние излезем, Борисов ще трябва да се съобразява с други партии, които не се знае колко ще му излязат, а ние нищо не му искаме", добави Ревизоро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика