X
 
 

Жорж Ганчев и Александър Томов се обявиха за балансирана политика с Русия

2542 4
photo of Жорж Ганчев и Александър Томов се обявиха за балансирана политика с Русия
Снимка: Actualno.com
Никога няма да има демокрация, ако един човек управлява цялата държава.

Това заяви кандидатът за президент Жорж Ганчев в ефира на bTV.

Жак Ширак от четвъртия път стана президент, тъй че не се тревожи за моята възраст. Усмихвай се!

"Жак Ширак от четвъртия път стана президент, тъй че не се тревожи за моята възраст. Усмихвай се!" Това каза кандидатът за президент Жо...

"Не чука ли на вратата третата световна война без подготовка на младите как да ползват автомата", попита той. Жените в Швейцария и в Израел ходят доброволно, коментира още Гончев по темата за военната подготовка у нас.

По думите му никой не може да развали отношенията с братския руски народ, колкото и да се опитва. Трябва да бъдем балансирани и да приемем нашите руски исторически братя. Разбира се, че спазваме задълженията си към НАТО и ЕС, отбеляза още Ганчев по темата за ориентацията на България.

Гост на предаването "Тази сутрин" бе и друг кандидат за "Дондуков" 2 - Александър Томов.

Той заяви, че президентът трябва да е пример за младите как се отстоява гражданска позиция. Народът няма да приеме да настаняваме чужди хора. Има дипломатически решения за хуманност, заяви Томов по темата за бежанците.

Окончателно оправдаха Александър Томов за "източването" на ЦСКА и "Кремиковци" (ВИДЕО)

Върховният касационен съд (ВКС) окончателно оправда Александър Томов и други трима подсъдими по обвиненията за източването ЦСКА и на ме...

"Обезпокоен съм от състоянието на българската армия и това че средствата отиват главно за заплати". По думите му е необходимо ново ниво на боеспособност на армията.

Глупава е политиката да се казва, че сме срещу Русия. Това ни превръща във фронтова държава, което е ужасно за нашия народ. Трябва да имаме балансирана търговия. Санкциите са неефективни и не работят в посоката, която се иска, смята още Томов.

Притеснява ме слугинажа на българските политици, отбеляза той. Според него Референдумът на Слави Трифонов е прекрасна инициатива, която е начало на нова политическа епоха. Той подчерта, че не се чувства виновен за фалита на ЦСКА и е категоричен, че има нужда от предсрочни парламентарни избори.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Хвани единият, удари другия ... :)
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Хвани единият, удари другия ... :)
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Двамата са дърти руски тролове!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Жорж Ганчев и Александър Томов са на руска хранилка, и се опитват да спасят русия, но това е невъзможно - тя отива при ссср! Крайно време е да изгоним всички тези безродници от политиката! ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ПРЕЗИДЕНТ!