X
 
 
 

Кабинетът решава за разпределението на разходите по председателството ни на ЕС

634 0
photo of Кабинетът решава за разпределението на разходите по председателството ни на ЕС
Снимка: БГНЕС

Още по темата

На редовното заседание на Министерски съвет се очаква министрите да решават за проект на постановление за изменение и допълнение на постановление № 67 на Министерския съвет от 2017 г. за одобряване на прогнозно разпределение на разходите по подготовка и провеждане на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. и на допълнителни разходи за 2017 г.

Ще бъде разгледан проект на решение за предложение до президента за награждаване на Янко Димитров с орден „Св. Св. Кирил и Методий“ първа степен, предаде БГНЕС.

Ще бъде разгледан и доклад за утвърждаване на разходите за командировки в страната за първото тримесечие на 2017 г. на заместник министър-председателите, министрите, органите към Министерския съвет. Очаква се да бъде одобрен проект на постановление за изменение и допълнение на тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните, приета с постановление № 375 на Министерския съвет от 2011 г.

Последна точка от заседанието ще бъде проект на решение за приемане на доклад за състоянието на администрацията през 2016 г.

Редактор:

Етикети:

0 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Кметът на Тутракан, Димитър Стефанов: Очакваме градът ни да става все по-популярен

Какво предстои в Тутракан, как ще бъдат отбелязани тазг...