X
 
 
 

Кабинетът решава за разпределението на разходите по председателството ни на ЕС

653 0
photo of Кабинетът решава за разпределението на разходите по председателството ни на ЕС
Снимка: БГНЕС
На редовното заседание на Министерски съвет се очаква министрите да решават за проект на постановление за изменение и допълнение на постановление № 67 на Министерския съвет от 2017 г. за одобряване на прогнозно разпределение на разходите по подготовка и провеждане на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. и на допълнителни разходи за 2017 г.

Ще бъде разгледан проект на решение за предложение до президента за награждаване на Янко Димитров с орден „Св. Св. Кирил и Методий“ първа степен, предаде БГНЕС.

Ще бъде разгледан и доклад за утвърждаване на разходите за командировки в страната за първото тримесечие на 2017 г. на заместник министър-председателите, министрите, органите към Министерския съвет. Очаква се да бъде одобрен проект на постановление за изменение и допълнение на тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните, приета с постановление № 375 на Министерския съвет от 2011 г.

WWF внася в МС 100 000 подписа за спасяване на Пирин от сеч и строежи

Днес, 14 юни, в 08:30 ч., на бул. Дондуков 1, за началото на заседанието на Министерски съвет, международната природозащитна организаци...

Последна точка от заседанието ще бъде проект на решение за приемане на доклад за състоянието на администрацията през 2016 г.

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Петролните игри на големите: Съюз между ...

Саудитска Арабия се надява да привлече Русия в разширения клуб на световните петролни гиганти, за да поддържа стабилен пазар, което мож...