Кадиев: Дано след изборите Бойко да не каже "Пак ги бих!"

15316
Кадиев: Дано след изборите Бойко да не каже "Пак ги бих!"
Снимка: БГНЕС

Депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев призна, че в момента най-много се страхува да не чуе от Бойко Борисов думите: "Пак ги бих!" в деня след евроизборите. Народният представител гостува в предаването на Росен Петров "Нека говорят". "Вече ми омръзна тази реплика: "Аз бия БСП седем пъти, осем пъти, девет пъти", колкото пъти е там. Затова за нас залогът е много голям. Аз искам БСП да има повече гласове, отколкото ГЕРБ. Разбира се, преди разцепването на БСП имахме по-големи шансове".

Кадиев вярва, че БСП може да се промени отвътре, дори и това да го представя в очите на някои хора като наивник. Той се определи като романтик, който държи БСП в сърцето си. Кадиев заяви, че в ДПС са изключително прагматични и практични, което трудно може да се каже за БСП.

Кадиев съветва БСП да се съгласи за референдум

Депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев съветва ръководството на БСП сериозно да обмисли предложението на президента Росен Плев...

"Не му е сега времето да четем страницата АБВ. Аз от самото начало считам, че не трябваше изобщо да коментираме тази тема – нито да ги заклеймяваме, нито да влизаме в някакви диспути, коментира Кадиев. - Според мен те ще станат партия един ден, но в края на краищата, това си е тяхно решение. Те отнемат от нашите гласове, безспорно. Но ако изпратят депутат в Европарламента, той ще бъде от левите партии. Има важни уроци, които трябва да бъдат научени от това излизане. Най-важният е, че очевидно нещо в БСП трябва да се промени. Това не са случайни хора, включително Ивайло Калфин. Когато загубите такива хора... Представете си един екип. Когато от него излязат един или двама души, вината винаги е от двете страни. Затова страницата, която трябва да прочетем, е къде сбъркахме ние, а не къде сбъркаха те".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика