Кандидатът за кмет на Дупница Иван Ибришимов на празника на Ресиловския манастир

9851
Кандидатът за кмет на Дупница Иван Ибришимов на празника на Ресиловския манастир

Симпатизанти от село Джерман почетоха големия християнски празник Покров на Пресвета Богородица заедно с кандидата за кмет на Община Дупница д-р Иван Ибришимов. Всички заедно посетиха девическия Ресиловски манастир "Покров Богородичен", където по традиция на 1 октомври има събор по случай храмовия празник.

Групата от Джерман, водена от кандидата за кмет на селото от БСП Борислав Тасков, се беше подготвила според традицията с домашно приготвена питка. На поляната край манастира те посрещнаха като скъпи гости д-р Ибришимов и оперната звезда Диман Панчев. След разговорите и задължителните снимки, д-р Ибришимов и групата посетиха манастира, където запалиха свещи за празника.

Д-р Иван Ибришимов на старта на кампанията: "Заедно променяме Дупница"

"Можем заедно да променим Дупница и да я превърнем в модерен европейски град". Това заяви при старта на предизборната си кампания канди...

"Пожелах си здраве за семейството и близките ми, разкри д-р Иван Ибришимов. - Помолих се Богородица да закриля дупничани и всички българи! Да ни дава сили за добри дела! На този голям празник и на такова свято място ми се иска поне за миг да загърбим присъщата на човека суета и да се отдадем на духовното".

Много дупничани, дошли на събора, разпознаха д-р Ибришимов и Диман Панчев и ги спираха, за да поговорят с тях и да изразят подкрепа за кандидата за кмет, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, Местна коалиция "Обединени за Дупница" и НДСВ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика