Лидерът на БСП-София: Време е да си променим мисленето, за да не останем в историята

19123
Лидерът на БСП-София: Време е да си променим мисленето, за да не останем в историята

"Време е да си променим начина на мислене, за да не останем в историята". Това каза пред Actualno.com лидерът на столичната организация на БСП Калоян Паргов. Той коментира решенията, които бяха взети по време на заседанието на Градския съвет на БСП-София в сряда.

"Трябва да работим по нов начин. Такива са реалностите, добави Калоян Паргов. - Налага се вече да мислим по-различно, ако не искаме да ни пратят сред восъчните фигури. Да бъдем в крак с времето, да осъзнаем най-накрая новите реалности и да имаме друг подход. Ако продължаваме постарому, много скоро ще попаднем в музея. В тази посока мисли и централното ръководство на БСП. Нормално е от София да тръгнат промените, тъй като това е най-голямата партийна организация. Ние сме тези, които трябва да дадат тона, да покажат пътя и посоката за новото в БСП”.

Издателят на "Дума" не вдигал телефона преди заседанието на ГС на БСП-София

Издателят на вестник "Дума" Николай Малинов се скрил преди да бъде освободен от поста заместник-председател на Столичната организация н...

Време за промяна в редиците на социалистите е дошло не само за БСП, но и за останалите им колеги отляво на Балканите. Това разкри Калоян Паргов, който беше специален гост на 9-ата изборна конференция на белградската партийна организация на СПС.

"Ивица Дачич говори пред сръбските социалисти и им каза, че ако не осъзнаем реалностите, не ни чака нищо добро, коментира лидерът на БСП-София. - "Милошевич е прав за времето си, но сега реалността е друга”, каза Дачич. Той обясни, че Милошевич е бил прав за времето си, но сега вече в Сърбия, на Балканите, в Европа има съвсем други реалности. И ако не осъзнаем това, ще ни закичат в Музея на Мадам Тюсо".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика