X
 
 

Мая Манолова вероятен кандидат за кмет на София от БСП?

5578 7
photo of Мая Манолова вероятен кандидат за кмет на София от БСП?
Снимка: БГНЕС
Мая Манолова може и да бъде сред кандидатите за кмет на София, като е подкрепена от БСП. Името на омбудсмана се завъртя като възможно сред номинациите на социалистите на днешния събор на партията, провел се традиционно на Бузлуджа, съобщава БНР. Там, председателят на групата на социалистите в СОС и на БСП-София - Калоян Паргов - коментира, че това е една добра кандидатура.

Нормално е няколко месеца преди местните избори да се въртят имена на различни кандидат-кметове, смята той. И допълва, че имената на част от тях вече са обявени, други са стари кметове, а сред кандидатурите има и такива с повече мандати, както и нови лица, които тепърва ще атакуват местната власт по райони и общини. "Гвоздеят на цялата програма ще бъде номинацията за кмет на София. Моля да потърпите още малко, защото в началото на септември ще стане ясно името на кандидата", обясни Калоян Парков.

Мая Манолова: Сред хората цари смут и притеснение с изтичането на личните данни

Сред хората цари смут и притеснение с изтичането на личните данни. Това заяви в ефира на Нова телевизия омбудсманът Мая Манолова. По ду...

Заместник-председателят на партията Кирил Добрев, който оглавява и предизборния щаб на БСП, също коментира пред журналисти, че Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Яворов 6 Яворов преди 3 седмици Профил на трол?
  Софиянци да изберат за кмет кюстендилската брантия , комунистическата пепелянка Манолова Костинбродская ??? Изключено ! Това животно не биха назначили , дори за чистачка в кметството !
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Ей , че смешно...... снимката на Мая оборотната , тук , е от преди 17 години ..... ам чи кво ?
  : 0 !
 • Кака ви кУрнелка Техноимпексова=рече и отсече! 5 Кака ви кУрнелка Техноимпексова=рече и отсече! преди 3 седмици Профил на трол?
  Чекай да хвърля боб...Мая Манолова ще да е...
 • Кака ви кУрнелка Техноимпексова=рече и отсече! 4 Кака ви кУрнелка Техноимпексова=рече и отсече! преди 3 седмици Профил на трол?
  Чекай да хвърля боб...Мая Манолова ще да е...
 • Блок70 , НАП-ПИК ФЛ , Natinal Police Compuetr 3 Блок70 , НАП-ПИК ФЛ , Natinal Police Compuetr преди 3 седмици Профил на трол?
  Общо взето : едно островче което да се управлява от един губернатор-британском . Това е . Нито ООН , нито Брюксел , а губернат на Бритиш-Комонвелт .
 • В София се предвижда изграждане на канал Дунав-Черно Море : вЕНЕЦИЯ 2 В София се предвижда изграждане на канал Дунав-Черно Море : вЕНЕЦИЯ преди 3 седмици Профил на трол?
  Първата столица в света със облик на Венеция : София . Предвижда се наводнява на цялото софийското геологическо платно-чиния чрез махването на пудра-захар от хълмовете на кожариците . После , круьизерите от Венеция до посещават и София ! С лодка и чантьоан венецианско през каналите на Софиь - Дългият Дамиян едър Салям от дупката в НДК , БиТиВи вече нащрек : готови сценари . Нашпеково : разработена виж още ›› концепция - Канал Дунав-София-Тесалоники. Както и северният полюс-южният полюс. Метро София ! Оттук навсякъде .
 • Комисар-Омбудсман Малонова не е кандидат на другото освен : 1 Комисар-Омбудсман Малонова не е кандидат на другото освен : преди 3 седмици Профил на трол?
  Экспериментальный полёт «Аполлон» – «Союз» (ЭПАС), Eksperimentalniy polyot Apollon-Soyuz . Това е налага заради преорганизация на съгласуваните взаймо-договорните отношения помежду "великите сили" . За онова препластяване в дипоматическият приьом малко се изтъква , говори се , но по-скоро едно чушване в окото . Така : минем назад в време към онези времена на среща Никсон-Мао-Дсе-Дон . В виж още ›› ъпросителна сега такава - На каква освова говорят "великите сили" ? По интерпретация на обикновените подозрените : каквото си има на полит-театър в момента . Бай-Асфалт , Бай-ПИК (Англия) , Бай-Инвеститор (даренията) , Бай-Арабия (по избор на републики и кралства-шейхства-империя, после африканската преразпределението за бъдещото) , Бай-Брюксел , Бай-Лондон, Бай-Кавкас, Бай-Маледиви, Бай-Тексас, Бай-Венецуела (35 различни народи), Бай Поли Пантеев след уруган в Карибика , Бай Илия Повлов с нов проект Яхтено Пристанище-укрепително , Бай СС-20 ./. СС-400 , Бай Динав Мост 1991 .
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...