Манолова доволна от свършеното

23419
Манолова доволна от свършеното
Снимка: БГНЕС

Изпращам с удовлетворение 2013 година и не само заради изборните резултати от 13 май, а и затова, което свършихме през следващите месеци, каза пред медиите в Кюстендил заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова. Тя посочи, че една голяма част от изборните обещания са изпълнени и като законодателна дейност, и уточни, че е внесла десет законопроекта, част от които реализира предизборните обещания на "Коалиция за България", предаде БТА.

"Това са промените в Кодекса за социалното осигуряване, с което замразихме възрастта за пенсиониране и върнахме "швейцарското правило", намаляването на таксата за посещение при личен лекар за пенсионерите, двата закона за борба с младежката безработица, които ще дадат шанс на над 70 над хиляди млади хора да започнат работа. Внесох изборния кодекс, като се надявам, като бъде приет, да осигури едни честни избори и следваща наша победа на европейските избори през май", посочи Манолова.

България през 2013 година: Аферата с бюлетините в Костинброд

Ако искаш бъдещето да е различно от миналото, не забравяй миналото. Тези думи на холандския философ Барух Спиноза, който е отлъчен от е...

Тя уточни, че от конкретните ангажименти към жителите на Кюстендил е удовлетворена, че няма да търси, както предшествениците си, пари, които "уж" са дадени от правителството, но всъщност ги няма. Манолова посочи, че в началото на следващата година ще бъде направена реконструкция на балнеосанаториума в града на стойност около един милион лева, с пари от бюджета и със собствено финансиране от Общината. В последните работни дни министерството на спорта е отпуснало и 100 хиляди лева за спортната база в града.

Манолова съобщи още, че министърът на финансите Петър Чобанов и премиерът Пламен Орешарски са обещали и 730 хил. лв. за изграждането на минерален водопровод до общинския хотел.

"Обещала съм на селските кметове, че във всяко едно от селата ще се случи нещо важно за жителите му", каза още Манолова.

"Очакват ви президентски избори" гласеше късметът от баницата, който изтегли днес Мая Манолова.

Манолова: В партията на Борисов няма кауза, ще се отцепват още депутати

В партията на Борисов няма кауза – това е формация на властта на всяка цена. Затова тепърва ще се отцепват още депутати. Това про...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика