Марков: Радев очевидно замени русофилите, които го подкрепиха за президент с русофобите, които подготвят втория му мандат

6583
Марков: Радев очевидно замени русофилите, които го подкрепиха за президент с русофобите, които подготвят втория му мандат
Снимка: Actualno.com

"Борбата срещу Борисов продължава, макар тя самата да го прави още по-силен. Надявам се някои да не забравят какво говориха, че ще свърши служебния кабинет на Радев, от който Борисов трепереше. Ами не трепери господа, ще се убедите!

Сама по себе си битката, каквото и да означава това, срещу Борисов, е възможно най-безсмисленото занимание. Освен в един случай - ако трябва да се имитира такава и парата от протестите да отиде в свирката на локомотива.

Марков: Офертата, която Борисов даде на всички политическо-олигархични играчи беше отложена, не отхвърлена

"Този парламент приключи, като изпълни своите две предварително поставени цели - промяна в изборното законодателство и произвеждане на ...

Президентът Радев очевидно замени русофилите, които го подкрепиха за президент с русофобите, които подготвят втория му мандат, за сметка на неговата тайнствена подкрепа. Това не е изненада за мен, ако следваме логиката на политическите процеси у нас и някои други работи", пише специалистът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Повече ме смущава арогантната посредственост на новите варвари, които са по-големи имитатори и от самия банкянски мужик. Като слушам интервютата им и вляза по-дълбоко в тях, откривам такава пустиня, каквато не съм виждал дори в Гоби.

Не е истина какви случайници ражда тая майка България и колко празни могат да бъдат, дори харесвани от още по-празни от тях същества. Все едно, тръгнали сме в пустинята за нашите 40 години въртене в кръг и измиране на няколко излишни поколения - нека продължим напред. Да видим какво ще стане и какво е решил сам Бог за българите!

А това, че винаги има и по-лошо, вече нямам никакви съмнения. Зная, че много българи предпочитат да виждат собствените си мисли и въображението им да владее техния бит, но аз се разграничавам от тази група наши съграждани. Напълно и завинаги.

Доктор Стойчо Кацаров - служебен здравен министър, критик на НОЩ, поискал всички болници да са частни

Здравен министър в следващите 3 месеца по време на служебното правителство у нас ще бъде д-р Стойчо Кацаров. Той е избранникът на прези...

Българската политическа мафия е евро-атлантически отровен плод!

Всеки, който говори различно или се опитва да прикрива тази истина е съучастник в българският вариант на гладомор, който уби без съд и присъда милиони наши бащи, майки и деца. Докато не бъдат разобличени и осъдени висши европейски и български политици, за престъпленията си у нас, извършени през последните 12 години - справедливост тук не търсете.

Българската мафия не беше сама в грабежите, убийствата, безследно изчезналите граждани, рекета и обира на над 150 милиарда от еврофондове и държавната хазна. Симбиозата на европейските политически престъпници беше очевидна и не веднъж декларирана като пълна подкрепа за правителството на Борисов!!! Така ли беше, господа кандидат политици? Така ли беше уважаеми президент Радев? - Така беше.

Е, като е така - действайте! Разобличаване, арестуване, осъждане, конфискация."

Велислав Минеков - от партията на Кунева през "Отровното трио" до служебен министър на културата

Професор Велислав Минеков е новият служебен министър на културата. Той е български скулптор, син на известния скуптор проф. Величко Мин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Недопустимо, противоконституционно e": За грешките на преговарящите при президента говори доц. Наталия Киселова

Правителство или предсрочни избори: Габриел отива при Радев с окончателно решение

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха без коментари пред медиите

Желязков: Основната ни цел е премахването и на сухопътния контрол в рамките на Шенген

Слави Трифонов: На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед (ВИДЕО)

Анализатори: Спорът е за регулаторите и съдебната власт, а не за министрите

ЦИК обяви обществена поръчка за евроизборите с една особеност

ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин

БСП: България час по-скоро трябва да отиде на избори

"Защо Министерство на културата е дарено на корумпираните простаци от ГЕРБ?": Велислав Минеков

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика