МВнР: Нападат ни за обществените поръчки, спрели сме закупуването на телефонни централи

776
МВнР: Нападат ни за обществените поръчки, спрели сме закупуването на телефонни централи
Снимка: БГНЕС

След като прокуратурата се намеси по донос отвътре, от самото министерство, сме спрели закупуването на тези централи, защото няма нищо по-сладко от това прокуратурата да извърши своята проверка, да каже, че няма нищо и тогава да продължим. Това заяви зам.-министърът на външните работи в оставка Христо Ангеличин.

Изявлението на Ангеличин беше преди да стане ясно, че прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу служители на МВнР за престъпление по служба.

Прокуратурата разследва сигнала за корупционна схема във МнВР

Прокуратурата започна разследване срещу служители на МВнР за престъпление по служба след сигнала на депутата от БСП Кристиан Вигенин. ...

„В последните няколко дни и седмици БСП се опитва да вземе много голяма хапка и тя е МВнР. Едно от министерствата, на което не може да му се прости това, което се случи последната година-прозападната ориентация на държавата и в момента се търси под вола теле. Нападат ни за обществените поръчки. МВнР е най-малко ресурсното министерство в България”, заяви заместникът на Даниел Митов.

„Четох какво е казал Кристиан Вигенин-от горе до долу – доноси. След всяка една от тезите, които Нинова и Вигенин изповядат в публичното пространство, МВнР и Даниел Митов дават адекватни отговори. Оплескали са се в кълчища. Прекалено голям залък са взели, не трябва да се занимават с МВнР, защото ще се задавят”, предупреди зам.-министърът в оставка

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com