X
 
 

Нинова: Ще видите утре на историческата поляна, че БСП е мобилизирана

2604 9
Нинова: Ще видите утре на историческата поляна, че БСП е мобилизирана
Снимка: БГНЕС
Ще видите утре на историческата поляна, че партията е мобилизирана и енергична. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "Панорама" по БНТ. "Утре ще видите на историческата поляна дали вътре в партията има някакви противоречия или това са спорове на върха, които не разделят партията в пътя, който върви, в идеите. Днес приехме платформата си. Първата партия сме, която обявява платформата си. Това е, което ни събира. Другото са личностни спорове на върха", каза още Нинова. На въпрос дали тя ще измести фокуса от дразгите на върха, лидерът на БСП отговори: "Да убедена съм. Преди избори сме, партията ще видите утре, че е мобилизирана, енергична. Вече имаме и номинации за кандидати за кметове, листи за общински съветници, в над 40 общини приключили, готови сме за изборите на на есен".

"Акъл идеи, енергия искаме от членовете на партията. Тези, които работят денонощно и заради които няма да позволим подобни спорове да се отразят на резултата на партията", подчерта още Нинова, цитирана от агенция "Фокус". Лидерът на БСП уточни, че в големите градове конференциите за номинации за кметове са в началото на септември.

Нинова за подкрепата на Борисов за Кьовеши: Чудя се да се смея ли, да плача ли?

"Страх лозе пази, но е късно за пазача. Борисов обявил, че ще подкрепи г-жа Кьовеши за главен европейски прокурор. Изчаквал бил ЕНП да ...

Попитана защо БСП е подкрепила президентското вето за изтребителите, Нинова заяви: "Поради финансовоикономически причини, тъй като сделката е твърде скъпа. Тя надхвърли параметрите, които парламентът беше определил. Заради военнотехнически, заради това, че самолетите не са оборудвани с пълната технология. По-късно, както стана ясно от клаузи в договора за индустриално сътрудничество, където директно пише отказ от национален суверенитет, възможност американската страна да променя условията по договора. Като цяло, договорът е неизгоден за българския национален интерес", коментира още Нинова.

Actualno.com

Етикети:

 • КИРИЛ ДОБРЕВ 5 КИРИЛ ДОБРЕВ преди 6 месеца Профил на трол?
  ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, ВЕЛИКА ПОБЕДА НАД ФАШИЗЪМА И КАПИТАЛИЗЪМА – ЗАЕДНО С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ СМЕ В БОЕН ЮМРУК !!! ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ВЪВ ВЪЗТОРГ- ОТ 'ПОЗИТАНО'20 ДО ЮЖНА АФРИКА , от вашинггон ДО НАЙ+ВЕЛИКИЯ ГРАД НА СВЕТА МОСКВА ! ОЧАКВАЙТЕ ОРЪДЕЙНИ ЗАЛПОВЕ , ЗАРИ И ТОПОВНИ ГЪРМЕЖИ ОТ БУЗЛУДЖА !!! ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ ЩЕ ДРУСНАТ МАЛКО ХОРЦЕ ЗАЕДНО С ФЮРЕРИЦАТА НИНОВА ОТ КРУШОВИЦА И ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ БО виж още ›› РБАТА ДО ПЪЛНАТА И ОКОНЧАТЕЛНА......ТАКОВА.... ! ЛЮБИМАТА НИ ДРУГАРКА КУРНЕЛИ НИНОВНАЯ ИМПЕКСОВА, ОТ РАДОСТ , ЩЕ ИЗПАДНЕ В ОСОБЕНО СЪСТОЯНИЕ , НО ЩЕ СЕ ОПРАВИ ! ОБИЧАНИЯТ НАШ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ , НАРИЧАН ЛЮБОВНО ОТ НАШИЯ НАРОД ФАТМАКА, ЛЬОТЧИКА, БЪЛГАРСКИЯТ ПИНОЧЕТ, С ВЕЛИКА РАДОСТ , ЩЕ ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛНА ТЕЛЕГРАМА ! Имаме и кахър ! До довечера трябва да монтираме в Перловската река, наш си крайцер 'Аврора', без чийто гръм не можем да започнем ВЕЛИКАТА БИТКА ЗА БЮДЖЕТ.....ПАРДОН , ЗА СВОБОДАТА !!! ВПЕРЬОД , ТОВАРИЩИ !!!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Ах, каква устичка е отворила Нинова на снимката. Да ти се приискат някои забранени от морала неща на публично място! Иначе през тази устичка са влезнали много парици- милиони!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Нинова, Нинова, и ти си една тъпотия безподобна!!!!!
  : 0 !
 • Октомври 3 Октомври преди 6 месеца Профил на трол?
  Богатата костова приватизаторка Корнелия Петрова Нинова няма моралното право да ръководи социална партия в България, за каквато се има БСП, правоприемница на тодорживковата БКП по съветски образ и подобие. Нинова изхвърли старите комунистически дейци от партията им и ги замени с напористи кресливи злобарски кариеристчета, готови майка си да продадат за власт и пари- Деница Златева, проф. Иво Христ виж още ›› ов Дебила, валутния контрабандист и мастит милионер Кирил Добрев, Драгомир Стойнев, Калоян Паргов, Валери Жаблянов, внука на ДС-генерал Крум Зарков, Александър Симов, Жельо Бойчев.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Лъжкинята и крадлата на милиони тръгнала да дири сметка на другите! Нинова е пример за мимикрия и непочтеност. Затова я мрази целокупният български народ! Долу БСП! Долу БКП! Долу лъжливата Корнела Нинова!!!
 • Лора 2.1 Лора преди 6 месеца Профил на трол?
  Нинова да обясни наистина за седесарското си минало и участието в приватизацията. Не знам как хората от Позитано гласуват за нея и с какви очи ги гледа тя.
  : 0 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Всичко Кури втасала, само онова си не срясала! А сега и по телевизия ще ни го покаже. Ха ха ха....
  : 0 !
 • Стоян Мирчев 1 Стоян Мирчев преди 6 месеца Профил на трол?
  Лъжа Импексова както винаги дърдори глупости от учебника по научен комунизъм. Сега бърза да иде при чедото си в Америка, където чедото й е върл капиталист на служба в най-богатата в света фирма Голдмън Сакс при еврейския банкер Ротшилд. У дома другарката Лъжа Импексова омайва червените бабички и дядовци с идеите на Ленин и Сталин, но душичката й на приватизаторка я влече към богатата Америка, коят виж още ›› о без тъпотиите на Ленин и Сталин е изградила могъща индустриална държава с огромно богатство и висок стандарт на живот и демокрация за гражданите си. Приятен полет до супербогатата Америка, Курни. Пребройте добре милионите на синчето ти. Бъдете щастриви и богати!!!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Другарко демократке Нинова-Лъжата, фашизма и комунизма са двете страни на една и съща монета и каква почит да отдаваме на червените боклуци, които съсипаха и продължават да унищожават България, начело с вас - "елита" на червената мафия. Върви на майната си, проклетнице!
  : 0 !