От "Република БГ" досега са събрали 70 000 подписа

19752
От "Република БГ" досега са събрали 70 000 подписа
Снимка: БГНЕС

Поради големия интерес към подписката за спиране на държавните субсидии за партиите, ПП "Република БГ" пуска допълнителни екипи в градовете, в които досега не е имало пунктове, съобщиха от партията, предаде БГНЕС.

Така локациите за събиране на подписи в подкрепа провеждането на референдума ще надхвърлят сто и ще обхванат нови, по-малки населени места.

Мярката се наложи, тъй като недоволни, че нямат възможност да вземат участие в инициативата граждани пуснаха молби, екипи да бъдат изпратени и в техните региони. От партията обявиха, че новите локации ще покрият: Кюстендил, Разлог, Гоце Делчев, Брезник, Белене, Левски, Велинград, Банско, Велико Търново, Петрич, Сатовча, Кочан, Стамболийски, Казанлък, Карлово, Радомир, Горна Оряховица, Лясковец, Харманли, Свиленград, Любимец, Димитровград. Пунктовете започват да се пускат поетапно от 22 март, понеделник като до края на седмицата ще покрият всички градове.

Владимир Георгиев, организационният секретар на партията обяви, че до момента събраните подписи са 70 хиляди, но изрази надежда, че с настъпването на пролетта и хубавото време, в кратки срокове ще бъде отбелязан значителен ръст. Той призова всеки, който иска да се включи като доброволец или има въпроси, да потърси отговор на горещата телефонна линия: 02/ 480 73 73

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика