Овчаров няма да гласува за изключване от БСП на хора от АБВ

25667
Овчаров няма да гласува за изключване от БСП на хора от АБВ
Снимка: БГНЕС

Румен Овчаров няма да гласува за изключването на хората от АБВ на утрешния Пленум на БСП. Това заяви самият той в предаването „Лице в лице” на bTV.

Според Овчаров разколът в БСП, който се получи с изкраването на преден план на АБВ, е доказателство как „някои хора” са изгубили връзка с реалността. Овчаров обаче посочи, че говори за хора около Георги Първанов и Румен Петков, а не за самите Първанов и Петков.

Ако ние не разширим енергийния пазар, ще го направят съседите, предупреди Първанов

Подценяваме важния въпрос за продължаване на експлоатационните възможности на 5-и и 6-и блок на АЕЦ "Козлодуй". Това заяви президентът ...

"За хората около Първанов и Петков, без тях, важи една моя отдавнашна фраза - че старите предатели се връщат в партията като нови лица”, добави Овчаров. „Никога не съм мислил, че изключването от партията я прави по-силна. Сега БСП има нужда от всеки човек, дори инакомислещите".

„БСП върви по острието на бръснача. Първата ни задача бе изпълнена, дори с цената на компромиси - да свалим Бойко Борисов от власт. Втората задача е на евроизборите да направим така, че Борисов никога да не се върне на власт", каза още той.

На въпрос счита ли за важен поста си в „Лукойл Нефтохим”, Овчаров заяви, че това е може би най-голямата чуждестранна компания и е редно да бъде издигната до инвеститор първи клас. Дали някой не пречи на това – бившият енергиен министър не отговори на този въпрос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика