Партия МИР откри предизборната си кампания с молебен и водосвет

14629
Партия МИР откри предизборната си кампания с молебен и водосвет
Снимка: ПП МИР

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри днес предизборната си кампания с молебен и водосвет за здраве, успех и благополучие на целия български народ. На водосвета в столичния храм „Свети Великомъченик Георги Победоносец“ присъстваха председателят на партия МИР Симеон Славчев, членове на ръководството, водачи на листи и кандидати за народни представители.

„Партия МИР отстоява демократичните, моралните, семейните и християнските ценности, а една от целите на партия МИР е да върнем нормалността и държавността в страната и да спрем разделението в българското общество. Историята е доказала, че само тогава, когато българите сме единни успяваме да постигнем всяка наша национална цел.“ Това каза лидерът на партия МИР Симеон Славчев по време на откриването на предизборната кампания на партията в София. Той подчерта, че православието и вярата са съхранили България и българския народ през всички трудни векове и години и че днес повече от всякога българското общество се нуждае от обединение.

Симеон Славчев: Партия МИР предлага национален консенсус около пет приоритета

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев предложи всички национално-отговорни партии и политици да ...

„Партия МИР налага нов стил и модел на правене на политика чрез морал, ценности, експертност и професионализъм и доказателство за това са нашите листи. В тях са едни от най-добрите експерти във всички сфери, преподаватели във висшите учебни заведения, учители, доктори, адвокати, дипломати от кариерата, инженери, мениджъри, общественици, културни дейци, спортисти, представители на малкия, средния и фамилния бизнес, производители, докторанти, както и много млади хора“, заяви още председателят на партия МИР Симеон Славчев.

Той подчерта, че партия МИР е единствената партия, която предлага обединение и национален консенсус около пет национални приоритета. Това са работеща и ефективна икономика; излизане от демографската криза и връщане на българите зад граница в родината; оползотворяването на всички природни дадености на България в сферата на туризма, селското стопанство и логистиката; реформа в съдебната система и административна реформа чрез въвеждането на електронното правителство; балансирана външна политика.

„Реализацията на тези пет национални приоритета ще превърнат България в силна социална, индустриална и уважавана държава, а българския народ проспериращ и щастлив. Именно за това предлагаме всички национално отговорни политически партии да водим диалог и да се обединим около тези пет приоритета, които да станат основа за съставянето на следващото правителство“, заяви Симеон Славчев. Той подчерта, че най-сериозният проблем на България през изминалите тридесет „демократични“ години е въпросът за качеството, подготовката, компетентността, ценностната система и, най-вече, за ефективността на управляващите, измерима с качествени критерии.

„Именно за това партия МИР предлага в България да бъде въведена чрез закон Система за стандарти за качеството на мениджмънта в държавното управление. Първостепенна задача е в управлението да бъдат привличани признати и доказани професионалисти и експерти и за това партия МИР предлага в Конституцията на България, както и в законовите и подзаконовите актове да се регламентира, че заемането на управленски позиции в държавата се осъществява само по строго определени правила и само след преминаване през конкурси, провеждани от специалисти в дадената област. Всичко това ще гарантира коренно различен подход при подбора на управленските кадри в страната, които ще бъдат компетентни, експерти и професионалисти“, заяви още лидерът на партия МИР Симеон Славчев. Той подчерта още, че за да е здраво и устойчиво едно общество, не трябва да съществува дисбаланс между справедливостта и свободата, а идеологията, която партия МИР изповядва ще даде на българите възможността да си избират само онова управление, което ще им гарантира достойно съществуване и неограничени възможности за личен успех и развитие.

Партия МИР настоява Парламента незабавно да актуализира бюджета и да приеме Закон за управление при кризи

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) настоява Народното събрание незабавно да актуализира бюджета на страната и да ...

„Наш дълг е не само заради нашите деца, но и заради общото ни бъдеще в Родината да върнем доверието, морала, вярата, надеждата, справедливостта и нормалността в държавата“, каза още Симеон Славчев и призова всички честни, мислещи и смели българи да застанат рамо до рамо и да поведат битка за по-добро бъдеще на Отечеството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Уволнения без край: Главчев с още смени на зам-министри, нова шефка и на Патентното ведомство

Кой е Георги Тахов - предложеният от Димитър Главчев за нов служебен земеделски министър?

Пореден трус в правителството на Главчев: Още един министър си отива (СНИМКИ)

Няма информация чужди служби да са искали смяна на директора на "Митниците", обяви министър

"Главчев е секретарка на Борисов - незабавно да подаде оставка": Оценка на Калоян Методиев

"ПП-ДБ сервираха служебен кабинет на ГЕРБ и ДПС": ИТН коментираха смяната на външния министър (ВИДЕО)

ЦИК се готви за изборите, хвали служебното правителство (СНИМКИ)

Дясната ръка на Румен Радев: Ясна е партийната принадлежност на кабинета "Главчев"

Гешев е сигурен, че Борисов стои зад взрива на колата му

"Полезни идиоти", "Няма да ви взривят вас, има по-лесни начини": Гешев обижда депутатите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика