"Правосъдие за всеки" иска среща с Румен Радев

1468
"Правосъдие за всеки" иска среща с Румен Радев
Снимка: БГНЕС

От инициатива "Правосъдие за всеки" са депозирали в покана за среща с президента Румен Радев в деловодството на президентството и очакват да бъдат приети от държавния глава.

Това се заявява в разпространено до медиите съобщение на организацията. Според тях поканата е в отговор на ясно заявеното намерение на Радев по време на предизборната кампания да се срещне с представители на "Правосъдие за всеки". Президентът каза ясно, че е нужно продължаване на съдебната реформа, като той споделя някои наши идеи, а други счита за спорни, но заслужаващи обсъждане. Точно това обсъждане искаме да започнем и да чуем мнението и намеренията на българския президент за конкретни действия в тази насока, понеже това е важно не само за нас, а и за цялата държава, се посочва в съобщението.

Плевнелиев се срещна с "Правосъдие за всеки"

Президентът Росен Плевнелиев е провел днес на "Дондуков" 2 работна среща с представители на Националната гражданска инициатива "Правосъ...

Моля, да приемете представители на нашата гражданска организация в подходящо за Вас време през първата половина на месец февруари, преди началото на предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори, за да поговорим честно, откровено и задълбочено за реалните проблеми на съдебната система и необходимите промени, които трябва да се осъществят в структурата, дейността и отчетността на съдебната власт, са казва още в документа .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика