X
 
 

Премиерът Борисов: Предлагам Деница Сачева за социален министър (ВИДЕО)

3334 15
Премиерът Борисов: Предлагам Деница Сачева за социален министър (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
Във вторник ще предложим Деница Сачева за социален министър. Това заяви по време на брифинг премиерът Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Министър-председателят каза, че се отнася с цялото си уважение към майките на деца с увреждания, които подкрепиха Бисер Петков, но подчерта, че е негово право да назначава министрите в своя кабинет.

Борисов отбеляза, че много организации са подкрепили оставката на Бисер Петков, а също така много министри не искат повече да продължават работата си с него.

Деница Сачева

„С Деница Сачева ще постигнем по-добри резултати. Консултирал съм го с колегите“, подчерта Борисов, имайки предвид коалиционните партньори от патриотите.

Високият кредитен рейтинг на България

България стигна най-високият кредитен рейтинг на Балканите, заяви министърът на финансите Владислав Горанов.

Той коментира оценката на международната рейтингова агенция Standard&Poor's, която повиши кредитния рейтинг на България с положителна перспектива. 

Премиерът Борисов поиска и прие оставката на Бисер Петков

Министър-председателят Бойко Борисов поиска и прие оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, съобщиха от прав...

„Най-голямата кредитната агенция споделя нашите оценки за развитието на държавата до края на годината и през следващата, оценява се положително всички структурни реформи по повод присъединяването на страната ни в чакалнята ERM II“, отбеляза финансовият министър. Той подчерта, че сме успели да върнем доверието на партньорите след кризата с КТБ. „България е най-високия кредитен рейтинг на Балканите, изпреварвайки страни като Турция и Гърция“, каза още Горанов. 

От своя страна министър-председателят Бойко Борисов заяви, че оценката на най-голямата кредитна агенция в света за икономическата политика на правителството е положителна. По тази причина, той не би поискал оставката на финансовия министър, както са го призовавали от опозицията. Борисов цитира оценките на Standard&Poor's за страната ни, които говорят за стабилна банкова система, спад на безработицата, липсата на макроикономически дисбаланси.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 12 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Този бухал ли ще става министър ? Ами щом пробутва Джендерски мурафети а пък пИдала е от този сой ...
 • Анонимен 11 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Тая има "излъчването" на милиционерска надзирателка на комунистическа концлагерна барака!
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Деница Сачева...тая маруля още от времето на СДС е закопчана по министерствата. Това извратено синеоко змийче пусна джендър идеологията- брошури, запитвания , тестове в училища и детски градини. Нищо добро не чакайте от това тъпо, студенокръвно, просто същество! Бойко има право да назначава калинки, неграмотници, невежи, ама американски възпитаници като ей, това сороско изчадие. Пак се подлага на виж още ›› Козяк туй страхливо, селско мекере.
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Появи ли се нещо положително за България, веднага наемните лайкучки изскачат и почват да лаят. Абе пишлеменца нещастни, първо свършете една хилядна от работата на ББ в полза на страната, та тогава отваряйте жабешките си усти.
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Може ли и ние да краднем поне една хилядна от това което Мафиота пребира !
  : 1 !
 • Анонимен 9.2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ето успехите на Бойко пожарната , най ниските пенсии в ЕС 110 евро, най ниските заплати в ЕС-280евро, най високата корупция в ЕС! Съдебната система изцяло обслужва мафията-факт неоспорим, Бойко си назначава главните прокурори, журналитите изцяло на 100% обслужват него и неговата партия, като скриват истината от народа, а народа спи от 30 години, някой да ги освободи!Ха ха ха ха ха ..........
  : 0 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Значиии,колко милиарда левове натрупа бойко в лични сметки по света чрез поставени оица за 12 годинк цар на държава....?
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ето успехите на Бойко пожарната , най ниските пенсии в ЕС 110 евро, най ниските заплати в ЕС-280евро, най високата корупция в ЕС! Съдебната система изцяло обслужва мафията-факт неоспорим, Бойко си назначава главните прокурори, журналитите изцяло на 100% обслужват него и неговата партия, като скриват истината от народа, а народа спи от 30 години, някой да ги освободи!Ха ха ха ха ха ..........
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Намирисва на ритник (шут), май че американците са му вдигнали мерника ! Ха дай Боже Тиквата да го издухат !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Тиквата е формен идиот!!
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Набута разни курветини за мкнистри...дееее к педераса му дееее
  : 1 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Егати Урунгела нов некадърен министър . Абе защо излиза, че Тиквата е дал фира ! Потъпка България пред американците, лази, дупи се за да се хсареса, ама май че и те са вдянали, че Мафиота си е Мафиот и корупцията у нас е каца без дъно !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Всичко в тая пропаднала държава е в батаци!
Нагоре