Първанов не изключи обединение с други партии за изборите

7364
Първанов не изключи обединение с други партии за изборите

Лидерът на партия АБВ Георги Първанов обяви в Русе кандидатите за кметове и общински съветници в Бяла, Две могили и Русе. Пред симпатизанти той начерта основните посоки за работа на общинските организации, предаде БНР.

Залагаме на млади хора, които до сега не са били изкушени от политиката, но имат потенциала и енергията да бъдат добри управленци, каза лидерът на партия АБВ Георги Първанов и съобщи кандидатите за кметския стол в Русе, Бяла и Две могили. Според него предстоящата предизборна кампания ще е тежка и с нищо по-различна от досегашната.

Кметовете на Приморско, Поморие, Царево, Малко Търново и Средец ще се кандидатират за втори мандат

Настоящите кметове на ПП ГЕРБ в пет бургаски общини - Приморско, Поморие, Царево, Малко Търново и Средец, се кандидатират за втори манд...

"Нашите очаквания за изборите е, че отново ще има тежък сблъсък на технолозите на този предстоящ избор. Отново ще има покупко-продажба, отново ще се впрегнат в избирателния процес структурите на властта – централна, може би, местна, може би. Отново ще има корпоративен вот, може би. Това, което мога да кажа много категорично, и нашите номинации го доказват, е, че АБВ няма да се поддаде на тези тенцении", заяви той.

Бившият президент не изключи възможността за обединение с други политически формации: "В името на по-доброто бъдеще на съответната община. Нямаме „забранителен списък“.

Междувременно във Варна вицепремиерът Ивайло Калфин заяви, че АБВ няма да приеме ултиматуми, за да подкрепи промените в Конституцията в замяна на подкрепа за други закони.

"Подобен начин търговия е абсолютно недопустим и неприемлив и няма как АБВ да приеме подобно търгуване с Конституция и закони. Ние правим закони и работим по тях с максимално широка дискусия и с желание действително те да променят нещата към по-добро", зояви той.

Радан Кънев: Кабинетът е пред риск, ако съдебната реформа не мине

Съдебната реформа е центърът, околко който всички се обединихме и създадохме това правителство. Това е антитезата на предишното управле...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика