X
 
 

Регистрираха партията на Слави Трифонов (СНИМКИ)

3264 3
photo of Регистрираха партията на Слави Трифонов (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС
Партията на Слави Трифонов беше регистрирана в Софийския градски съд, предаде БГНЕС.

Документите с 3700 подписа внесе един от сценаристите Тошко Йорданов, заедно с част от екипа на Слави.

Слави Трифонов разкри кога регистрира в съда партията си "Няма такава държава"

Няма такава държава“ ще внесе документите за регистрация в Софийски градски съд утре в 11 часа, съобщиха от партията. Политическ...

Името на партията "Няма такава държава" ще бъде регистрирано и няма никакви проблеми, защото спазваме закона, заяви Йорданов на излизане от съда.

Сценаристът не отговори категорично дали ще работят заедно с Мая Манолова, която беше първият гост в новата телевизия на Слави. Запитан защо точно тя е избрана Йорданов отговори, че победителите са по всички национални телевизии.

"В крайна сметка гостите си ги избирам аз, сметнах, че е по-интересно да се чуе другата гледна точка. Не коментирам дали ще имам общо политическо бъдеще с Манолова и неща, които ще се случат занапред", обясни Тошко Йорданов.

Слави Трифонов си купи телевизия, изборът е интересен

Шоуменът-политик е новият собственик на лиценза за излъчване на регионалната ТВ „Стара Загора”, предаде Lupa.bg. Изданието ...

"Нека се разберем отсега, като направим нещо или смятаме да направим ще ви кажем. Всичко останало са спекулации. А вие може да си пишете каквото искате", обърна се Йорданов към журналистите и по този начин не отговори за политическите цели на партията.

Тошко Йорданов отклони отговора и на въпроса към кой политически спектър ще гравитира новият политически проект. "Истината е, че пред нас и страната има проблеми. Ако седнем да правим анализ БСП направиха неща, които десните партии по света следват. Ляво-дясно е да си чешем езиците. На последните местни избори видяхте как гласуваха дясномислещите хора".

На въпрос как се самоопределят, Йорданов отговори: като партия "Няма такава държава".

Слави Трифонов: Ако искаш власт, показваш среден пръст (ВИДЕО)

Популярният шоумен Слави Трифонов пусна поредния ироничен коментар на своята страница във фейсбук. Повод за него станаха неприлични ...

Вижте още снимки в галерията.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • ciklop50 3 ciklop50 преди 1 седмица Профил на трол?
    Пръдльото си направи "партия" ... смях в залата! На времето едни бели хора, негърки му казаха, че е далече от музиката и пеенето, дали сега ще има кой да му каже, колко близо е до кенефите на посрано 20?
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    За сега, това е единствената партия, която се обяви за разделение на властите в държавата! Защо ли другите не искат това!?
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Жалки смешни чалгаджии!