Румен Петков: Липсата на силни кадрови решения ще удари лошо БСП

27777
Румен Петков: Липсата на силни кадрови решения ще удари лошо БСП

Липсата на силни кадрови решения ще удари лошо БСП на следващите избори. Това прогнозира пред TV7 Румен Петков. В райони като Плевен и Ловеч кадровата ситуация е катастрофална и не знам как ще мотивираме хората да гласуват, каза бившият вътрешен министър.

Според него ръководството на партията не се занимава с важните въпроси като енергетиката, а с неща, които са от второстепенно значение като тютюнопушенето например.

Петков заяви, че строителството на "Белене" трябва отново да се сложи на масата. При заявен интерес от чуждестранен инвеститор, работата може да започне до два месеца.

Румен Петков: Не зная с какво мога да бъда полезен по случая с Мишо Бирата

Нямам обяснение на какво се базира интересът към мен и с какво мога да бъда полезен по случая с Михаил Михов-Мишо Бирата. Това заяви би...

„Правителството не фокусира достатъчно внимание върху проекта "Белене". Никой не говори, че има инвеститор, че няма да има държавни гаранции - никой не говори за това.

Никой не коментира и колко време ще се прави седми блок на "Козлодуй" във времето. Нелепо е от "Атака" да внасят в парламента отново темата "Белене", добави Румен Петков.

Петков заяви, че в момента на държавата й е необходима стабилност и едва ли някой иска да се бори за лидерското място на Станишев и обяви, че не е креатура на Първанов.

 

Защо няма и думичка за тръжна процедура за реактора за АЕЦ "Козлодуй", пита Петков

Фактът, че при доставката на оборудване за 7-ми блок на ЕЦ „Козлодуй” не се говори за тръжна процедура е повече от притесни...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com