Ще пуснат запис за мен, който е монтиран в студио, казва Борисов

29035
Ще пуснат запис за мен, който е монтиран в студио, казва Борисов
Снимка: БГНЕС

Утре се готвят да пуснат един запис, който е премонтиран в студия. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Всяка неделя” по Нова телевизия.

Той съобщи, че според него историята с подслушването му щяла да излезе през април. Но понеже никой не очаквал този ход на Първанов с АБВ, сега вадят записите, обясни тезата си Борисов. В крайна сметка стана ясно, че неговото възмущение идва от това, че "държавата се подслушвала, а от моя дом излизат записи. Защо не излезе от всеки дом по един".

БСП има нужда от нов лидер, заяви Георги Кадиев

Аз мисля, че това е нереално – Европейската комисия се създава чак след изборите за Европейски парламент. Дори още не е ясно кой ...

„Надявам се да има спешни действия от прокуратурата. Защото аз вярвам в тази институция. Справят се много добре, безкомпромисни са към всички. Убеден съм, че няма да се намесят в политически интриги. Знам за това, говори се непрекъснато. В социалните мрежи информацията тече без цензура”, добави Борисов.

„Вече ми омръзна, като наближат избори, да се работи по един и същ начин в тази държава. Чух Цветлин Йовчев да казва, че защото МВР не подслушвало, не го интересувало кой подслушва. Ако МВР иска да прехвърли вината на частни компании, това е незаконно. Те трябва да ги открият и съгласно закона да ги пратят в затвора”, каза още Бойко Борисов.

„Аз онзи ден съм подал сигнал до прокуратурата за шантажа към мен и към другите лица. И се надявам да има спешни реакции от там, защото аз вярвам в тази институция. Считам, че се справят много добре и са безкомпромисни към всички. Аз съм убеден, че те няма да се замесят в политически игри и интриги", добави Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път отрече да се е срещал с Първанов по повод АБВ. Човекът няколко пъти каза, че не сме се виждали, но се продължава с тази лъжа, добави бившият премиер.

Борисов: Среща между мен, Първанов и Петков не е имало

Внушенията, които бяха направени тези дни, че е имало среща между мен, Георги Първанов и Румен Петков, е игра на управляващите и обръча...

"ГЕРБ спря проекта "Белене", сложи мораториум на проекта "Белене". Ние сме казали той е скъп, държавата няма пари, не можем да го продължаваме. Идват американци, които предлагат да дадат пари и единственият въпрос към мен е можем ли да свалим мораториума. Това е всичко", коментира Борисов по повод разговора му с Румен Петков.

За твърденията, че Борисов едва ли не финансира АБВ, ще кажа, че оня ден прочетох в един вестник на една бензиностанция, че Първанов има 300 милиона. Е защо да се финансира от мен? Или от Гигов? По-стиснат човек от Гигов няма, аз 5 години го преследвам да ми върне 200 лева, спечелени на тенис, той не ми ги връща. Така Борисов обясни невъзможността проектът АБВ да се финансира от Николай Гигов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика