X
 
 

Сидеров: Няма да позволя да се гаврят с името ми, защото аз съм се създал сам

6095 5
photo of Сидеров: Няма да позволя да се гаврят с името ми, защото аз съм се създал сам
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com
Лидерът на ПП "Атака" и кандидатът за кмет на София Волен Сидеров обвини Централната избирателна комисия (ЦИК), че проявява двоен стандарт. "Веднъж казва, че не може да се намеси спрямо БНТ и да поиска медията да си изпълни задължението", посочи той пред "АЛФА ТВ". Сидеров показа споразумение, според което има право на достъп до БНТ и "не може то да бъде отменено, което е със силата на закона".

По думите на Волен Сидеров ЦИК се крие, за да избегне въпроса му "защо ЦИК погазва собствените си решения и защо за един и същи случай решава да ме глоби мен за някакво участие в "Референдум", при условие, че не могат да посочат какво съм нарушил и въпреки това, ми налагат глоба, и в същото време ми пишат писмо, че не могат да отговорят на нашето искане да се осигури достъп и да задължат БНТ да си изпълнят законовите задължения".

Поведението на Волен Сидеров - стратегия в изборно време?

„Ако се върнем назад във времето и погледнем профила на Волен Сидеров и този на неговите избиратели, сме забелязали едно нещо &nd...

Кандидатът за кмет на София заяви, че без обяснение защо ЦИК е отменила днешното си заседание, на което трябваше да разгледа негова жалба, относно допускането му в сградата на обществената телевизия. Лидерът на "Атака" пристигна пред сградата на ЦИК с юриста Марияна Сарандева-Такова, която посочи, че не се осигурява равнопоставеност при провеждане на диспутите в предаването.

"С това е погазен и законът, от страна на БНТ. Те не са осигурили достъп до сградата си." Сидеров посочи, че никой от обществената телевизия не го е потърсил за разговор и чрез медиите се обърна с въпрос и към председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Той попита "допустимо ли е парламентът да бъде унижаван по такъв начин. Защото двама народни представители стоят пет часа пред една бариера, завързана с верига и им се подиграват в очите открито и директно. Тя защо не вземе отношение?", предизвиквайки я в задочен спор Волен Сидеров, визирайки ситуацията от вчера, когато не бе допуснат в сградата на БНТ.

В заключение той посочи категорично, че не е нарушил регламента на предаването "Референдум" и изрази възмущението си от това, че бе повикана полиция, за да го изведе. Днес Волен Сидеров се жалва публично, че реално не му е била дадена думата дори и за "седем секунди". Той обвини журналистите, които отправяха въпроси към него, че го поставят в състояние на "обвиняем при неизяснени обстоятелства". И заяви, че "тази борба ще продължи до край, няма да позволя да се гаврят с името ми, защото аз съм се създал сам, направил съм партията си сам, кариерата и постиженията съм си ги направил сам, никой не ми е дал нищо на тепсия, не съм продукт на БКП и когато Каракачанов е писал доноси срещу своите състуденти аз съм правел дисидентски организации".

Утре (07.10.19 г.) в 11:00 ч. Волен Сидеров отново е планирал да бъде пред БНТ с цел протестен митинг, в който изразява протест срещу цензурата на телевизията, като не осигурява достъп на един от кандидатите за кмет на София и "нарушава принципа за равнопоставеност".

Волен Сидеров нахлу в БНТ, посрещна го полиция (ВИДЕО)

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и кандидат за кмет на София изпълни обещанието си и поведе протест пред сградата на БНТ. Множес...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Създала те е майка ти бе! Да не си Господ?
 • Октомври 3 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  атака и волен сидеров са КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ НА герб заедно с ДРУГИТЕ ФИНАНСОВИ ПАТРИОТИ. той е създал партия Атака ама партия атака ИЗОБЩО НЕ Е партия Атака. А , Народната Атака срещу КЛИКАТА 10111989 ВРАГОВЕ НА НАРОДА няма как да я създаде , зашото пък Я СЪЗДАДОХА и сдс/ главен редкатор на п*р*цала демокрация , коалиции със бсп и герб , а пък дпс винаги са във ВЛАСТА.
 • Октомври 3.1 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  Почти бях убеден , че преди цирка местни избори сидеров ще играе /цирка си/. Това си му е като хоби. Само , че сега той е коалиционен партньор с тези назначили Н*щ*жеств*то кошлуков. А , това съществото трол на Шайката герб от фейсбук м. драганова се прави , че не е така , и сидеровистите се правят все едно не е така ама те Коалиционни партньори . Ха сега де ?
  : 2 !
 • Капка 2 Капка преди 1 седмица Профил на трол?
  Я, курварът на БОКо, пак се обяснява в любов - този път под прозорците на ЦИК?! След като вече се е обяснявал в любов към БОКо, кума му чшае-шукарието Балеф, ДС-Ванче гюфто-албинос караТърбух и транс-меринджейката мАнгела Джанбаз от ДС-"Влашко-Мундарските Рептили и Орки" (ДС-"ВМРО"), ДС-Кошлука, .....!?
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  А парите от Русия? Откриването на предизборна кампания в Москва? С това ли се хвалиш?
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 19-20 октомври

Овен Много е вероятно да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Емоциите ще се дължат на възникнал спор, но не правете генерални заключения....