Сидеров и симпатизантите му обвиниха Кошлуков в цензура и незаконни действия (ВИДЕО)

3554
Сидеров и симпатизантите му обвиниха Кошлуков в цензура и незаконни действия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Близо пет часа продължи протестът а Волен Сидеров и партията му "Атака" в БНТ с искане лидерът да бъде допуснат до предаването "Панорама".

След като това не се случи и до края на предаването, лидерът на партията призова близо 200 души, които го подкрепяха в акцията, да се разотидат минути преди 22 ч.

Поведението на Волен Сидеров - стратегия в изборно време?

„Ако се върнем назад във времето и погледнем профила на Волен Сидеров и този на неговите избиратели, сме забелязали едно нещо &nd...

"Заради самоуправството се забранява аз да участвам в "Панорама", съм тук. Искам да видя по какъв начин ще ме спре. Вие нарушавате закона", каза Сидеров и уточни, че не се счита за виновен за скандала в "Референдум".

"Аз знам, че сега ме чакате да разбия загражденията тук и да нахлуя вътре и това да пишат всичките ви колеги утре. Защо Емил Кошлуков не дойде да ми обясни защо не мога да участвам“, попита Сидеров

Той настоя телевизията да изпълни споразумението с партията и да го допусне до студиата. Протестиращите скандираха "Оставка" и влязоха заедно със Сидеров във фоайето на БНТ, където бяха посрещнати двама служители в медията и полиция. Служителите заявиха, че има решение на управителния съвет лидерът на "Атака" да няма участие в медията, докато не се извини.

Протестиращите със Сидеров настояха генералния директор Емил Кошлуков да дойде при тях и да обясни защо не се дава право на лидерът на "Атака" да участва в "Панорама". Служителите на медията обаче обясниха, че работното време на директора вече е свършило и той вече не е в сградата.

Волен Сидеров нахлу в БНТ, посрещна го полиция (ВИДЕО)

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и кандидат за кмет на София изпълни обещанието си и поведе протест пред сградата на БНТ. Множес...

Поискана беше оставка на Кошлуков и наказание за водещата Добрина Чешмеджиева.

"Кошлуков се самозабрави. Той стана директор на БНТ благодарение на мен, аз му осигурих този пост, защото му липсваше управленски стаж. И сега какво стана?! Време е да си ходи вече", отсече Сидеров.

На разговор със Сидеров дойде и Иван Такев, който заяви, че ЦИК е излязла с решение, че БНТ има право да прецени кой представител на "Атака" да участва в "Панорама".

"Ако аз бях водещ на предаването, на петата минута щях да дам червен картон на Юлиан Ангелов и Волен Сидеров", каза Такев и заяви, че при следващите споразумения подобни ситуации, като разигралата се в "Референдум" ще бъдат описани и ще има правила за реакция. Присъствието на МВР той обясни с факта, че БНТ е стратегически за националната сигурност обект и затова се охранява от жандармеристи.

Сидеров обаче настоя, че Чешмеджиева не се е държала адекватно и е приложила двоен стандарт спрямо него и останалите участници.

Сидеров иска ЦИК да санкционира БНТ, че не го пуска в "Панорама"

ЦИК да санкционира БНТ, че не допуска лидера на "Атака" до участие в предаването "Панорама" довечера. За това настоява в писмо до ЦИК В...

Павел Шопов заяви, че БНТ е цензурирала Сидеров, защото е опитал да разкрие истината и заяви, че Чешмеджиева нарочно не е спряла предаването и е взела страна, за да позволи да бъде уронен престижът на лидера на "Атака".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Рюте към Главчев: Ще съдействаме пред Австрия за пълноправното ви членство в Шенген

Лорер: Никой не ни е питал за нищо в служебния кабинет, хора на ПП няма (ВИДЕО)

Борисов обяви ядосан, че вече не иска смяна на външния министър (ВИДЕО)

Пеевски: Утре може да няма президент (ВИДЕО)

Официално: Без заседания на парламента по време на предизборната кампания

Митов: Указът на президента за назначението ми е тест за него (ВИДЕО)

"Възраждане" ще внесат доклада за "Боташ" в прокуратурата

Главчев към Радев: Който осуети предложените министри, ще носи отговорност

ПП-ДБ искат извънредно заседание на парламента за "Боташ" (ВИДЕО)

Киселова: Парламентът ще се използва като предизборна платформа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика