Симеон Славчев: Обърнете внимание кои са партиите на промяната

2762
Симеон Славчев: Обърнете внимание кои са партиите на промяната
Снимка: ПП "МИР"

„Преди и по време на изборите ПП МИР предупреждаваше българите, че се подготвя поредната подмяна, замаскирана и обявявана шумно за промяна. Сега, след като изборите минаха, вече няма български гражданин, който да не се убеди, че „новите“ и „моралните“ лица в българската политика всъщност са старите муцуни, които участваха в разграбването на България и българския народ през последните 30 години“, заяви председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Той е категоричен, че през скъпо платената предизборна кампания, чрез скъпи билбордове, чрез ежедневни участия на политиците на статуквото в големите и националните телевизии, партиите на подмяната са успели да изманипулират българските граждани, че те са хората и партиите на промяната.

„Наблюдаваме един парадокс – хора, които участваха заедно в управлението с ГЕРБ и Бойко Борисов днес да се самопровъзгласяват за „новите“ и партиите на „промяната“. Ще припомня, че Христо Иванов, Атанас Атанасов и "Демократична България" бяха коалиционен партньор на ГЕРБ в кабинета Борисов 2. Тогава се казваха Реформаторски блок, а днес - прекръстили се на Демократична България не могат да прикрият факта, че управляваха заедно с ГЕРБ и че участваха при взимането на всички решения заедно с Бойко Борисов. В това число и да се изтегли 16 млрд. лева заем, който три поколения българи ще трябва да изплащат“, категоричен е Симеон Славчев.

Той определи и като пълен цинизъм и наглост Мая Манолова и коалиционните й партньори в "Изправи се, Мутри вън!" да се определят също като „нови“ лица и партии на промяната.

„Мая Манолова е народният представител, който внесе Закона за Частните съдебни изпълнители и това лесно може да се провери в деловодството на Народното събрание. ЧСИ-та съсипаха живота на стотици български семейства и човешки съдби. Коалиционни партньори на Мая Манолова са партия „България на гражданите“, които също управляваха заедно с ГЕРБ по време на кабинета Борисов 2. Нещо повече, тогава Меглена Кунева, чиято партия сега е коалиционен партньор на Мая Манолова, беше вицепремиер на Бойко Борисов. Сега всички те от сутрин до вечер ни обясняват през телевизора, че са „новите“ и „моралните“ лица в политиката и се самопровъзгласиха за партиите на промяната“, заяви още лидерът на ПП МИР Симеон Славчев.

Той е категоричен, че ПП МИР ще продължи с всички законови средства да се бори срещу поредната подмяна и със своите принципни и последователни действия ще се пребори за истинската промяна в България.

Председателят на партията Симеон Славчев се обърна към всички членове, симпатизанти и български граждани и им благодари, че повярваха и гласуваха за каузата МИР.

Симеон Славчев, ПП МИР: Да се създаде Българска служба за борба с корупцията и злоупотреба с власт

Да се създаде Българска служба за борба с корупцията и злоупотреба с власт, по подобие на Европейската служба за борба с измамите (OLAF...

„Благодаря на всички, които повярваха и гласуваха за каузата МИР! Благодаря на всички честни, почтени и морални българи, които ни подкрепят и които заедно с нас се борят за истинската промяна в Родината! След проведените предсрочни парламентарни избори на 11-ти юли 2021 г. виждаме, че политическа партия МИР е на прав път и всички ние ще продължим с тройно по-голяма сила и енергия напред. Убеден съм, че с принципност, последователност, търпение, морал, инициативност и родолюбие рано или късно ще успеем!“, обърна се лидерът на ПП МИР Симеон Славчев към всички членове, симпатизанти и български граждани.

Според него резултатът от предсрочните парламентарни избори показва, че българските граждани не вярват на сегашната политическа класа и търсят реалната алтернатива.

„Партия МИР не е партия за два дена и за два избора, ние сме партията на новото поколение в българската политика и успяхме да обединим експертния потенциал на българската нация. Нашият подход е различен, защото залагаме на експертното начало, на морала, инициативността и родолюбието и съм убеден, че този подход рано или късно ще даде резултат и ще успеем да обединим честните, моралните и почтени българи и с общи и задружни усилия ще променим Родината“, каза още Симеон Славчев.

Той обърна внимание на факта, че политическа партия МИР има своя програма и приоритети, чрез които българската икономика ще стане работеща и ефективна, а в България ще действат едновременно двата структуроопределящи принципа за свобода и справедливост.

„България се нуждае от истинска промяна. Такава, каквато искат всички български граждани вече повече от 30 години. Сега е моментът да се покаже и докаже кой е за истинската промяна в страната и кой участва в поредната подмяна“, заяви още председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Започва регистрацията на независимите депутати за евроизборите

Няколко дни преди края на 49-то Народно събрание: Ще отстранят ли Росен Желязков?

Назначиха нов заместник-министър на иновациите и растежа

Геновева Петрова: Очаква се интересна кампания, но със същите резултати

Росица Матева: Не очаквам хаос на изборите

Главчев: До 15 май изплащаме на земеделците парите по украинската помощ

ПП-ДБ внася искане за освобождаването на Росен Желязков

Румен Радев: Депутатите да проверят защо капацитетът по договора с "Боташ" остава неизползван

Без пенсия за репресирани: Комисия в парламента отхвърли идеята на ГЕРБ и ДПС

Асен Василев не е получавал призовка за разпит (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика