X
 
 

Симеонов: Протестите срещу Гешев може да преминат в метеж

5025 7
Симеонов: Протестите срещу Гешев може да преминат в метеж
Снимка: БГНЕС
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов теоретично не изключи възможността протестите срещу Иван Гешев да преминат в метеж.

"Нямам информация как се организират тези протести, но теоретично е възможно това да стане", каза депутатът пред журналисти в парламента по повод на публикации, според които, недоволството срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор може да премине в метеж, както и, че на хората се плаща, за да излизат на улицата.

Симеонов: Местният вот ще разклати управляващата коалиция (СНИМКИ)

Националният фронт за спасение на България (НФСБ) се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври. Документите бяха внесени о...

"В историята има много случаи, не само в България, но и в други държави, когато от такива протести са се пораждали и реализирали метежи", допълни Симеонов.

По думите му в обществено-политическия живот у нас е прието да бъдат прилагани всякакви средства за добиране до властта, а демокрацията и реалните избори често остават на заден план. "Свидетели сте как в продължение на две години има опити да се игнорират резултатите от вота и да бъдат заменени по някакъв друг способ, да се смени властта и управлението. Демокрацията предвижда само един начин - чрез избор", смята политикът.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Бе заеби този главен прокурор той е безгласна буквичка в БГ, метежа трябва да е от работещите бедни те са 1,5 милиона , това е фактор в БГ! Главния прокурор е ташак рябота , както се видя през последните 30 години! Причината за упадакъка на БГ е само и само ДС, окупирала БГ по всички етажи на влата и бизнеса подкрепяна от САЩ
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Само метежи и растрели лправят батаците
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Проблемът на БКП-ШАЙКАТА с ДС=патриотарстващата СГАН им е, че след метежа идва народен съд по бързата процедура с пълна конфискация до девето коляно на забрабеното и измародерстваното в България и чужбина (оф-шорките)! Отделно присъдите за ВСИЧКИ ШАКМАДЖИЙ и ПАТРИОТАР-МАНГАСАРИ с доживотни трудови каторги без право на помилване - за връщане на поне част от разхитеното и заграбено!
 • допълнение 3.1 допълнение преди 5 месеца Профил на трол?
  Протестите срещу Гешев може да преминат в метеж, подкрепен от олигарсите, рожби на масовата приватизация.
  : 5 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  По скоро ще ви изметем вас обратно в Бургас.
 • НЕОЛИБЕРАЛЕН МЕТЕЖ...ХА...ХА...ХА...изразява се в сваляне на гащите и взаимно бъркане подупките 1 НЕОЛИБЕРАЛЕН МЕТЕЖ...ХА...ХА...ХА...изразява се в сваляне на гащите и взаимно бъркане подупките преди 5 месеца Профил на трол?
  Метежът е групово въоръжено надигане срещу властта. Представлява еднократно действие или поредица от действия на въоръжена, открита съпротива на военното ръководство и/или на правителството, управляващо страната (или част от нея).Може да бъде също под формата на открито неподчинение или противопоставяне на какъвто и да е контрол. Ако такива действия продължават или се усилват, то метежът може да виж още ›› се стигне до гражданска война или революция.
 • Ицо Дългия нос ; Рада Длъбоката и компания 1.1 Ицо Дългия нос ; Рада Длъбоката и компания преди 5 месеца Профил на трол?
  Симеонов а може ли да ни хванеш за "МЕТЕЖА"...
  : 0 !