Слави обяви, че ще прави политически и телевизионен проект

17738
Слави обяви, че ще прави политически и телевизионен проект
Снимка: SlaviShow

В последното издание на "Шоуто на Слави" по bTV Слави Трифонов обяви, че ще прави политически проект, който ще се казва "Няма такава държава". Освен това екипът на Слави подготвя и телевизионен проект, който вероятно ще носи името "Седем-Осми", каквото е и наименованието на продуцентската къща на Трифонов (Seven/Еight).

На мен ми пука, на моите колеги, с които имам честта да работя, също им пука. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на "несвободен". Затова ние напускаме bTV. Благодарни сме на bTV и на всички хора, с които сме работили. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване, но пред сигурността на сегашната обстановка, ние избираме несигурността на свободата. Затова ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември, заяви Трифонов. "Къде и как - ще разберете, уважаеми зрители, вярвам в това и съм сигурен", поясни още водещият. Стана ясно, че девизът на телевизионния продукт ще бъде "Силата е в истината".

Слави върна времето назад, като каза, че екипът му е бил инициатор на референдум, в който са гласували три милиона и половина граждани, но политическата класа се е подиграла с тях. "Политическата класа се направи, че този референдум не е съществувал и се подигра с нас, с всички българи, с българските граждани", категоричен бе Слави. Волята на българите бе пренебрегната и доказахме, че това е така, припомни хронология на събитията около допитването телевизионният водещ.

"Аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя. Затова ще създадем политически проект, който ще се казва "Няма такава държава", чрез който по законен начин всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон", посочи Трифонов. "Уважаеми зрители, всичко, което съм правил досега, беше заради вас. И всичко, което ще направя оттук-нататък, ще бъде отново заради вас! Уважаеми зрители, за мен беше чест! Благодаря ви!", завърши монолога си Слави.

Слави към публиката: Искам да ви благодаря, че 4176 пъти бяхме заедно

Искам да ви благодаря, че 4176 пъти ние бяхме заедно! Това бяха едни от първите думи на Слави Трифонов към публиката в студиото и зрите...

В началото на предаването

"Искам да ви благодаря, че 4176 пъти ние бяхме заедно!" Това пък бяха едни от първите думи на Слави към публиката в студиото и зрителите пред телевизионните екрани в началото но Шоуто тази вечер (31 юли). "Показах ви огромна част от целия си екип, защото моите колеги са моето семейство. Благодаря ви, трудно ми е да спомена всички 150 души поотделно. Справихте се страхотно! Телевизията се прави с хора, с екип", заяви още водещият.

Как премина последният 4176-ти епизод на Шоуто, четете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Димитър Гърдев е единственият депутат от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика