В евролистата на ГЕРБ ще има български мюсюлмани

11659
В евролистата на ГЕРБ ще има български мюсюлмани
Снимка: БГНЕС

В листата на ГЕРБ за Европейски парламент ще има български мюсюлмани. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред генералния секретар на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европарламента Мартин Камп по време на среща на председателите на парламентарни групи на партиите-членки на Европейската народна партия (ЕНП) от националните парламенти, която се провежда в Брюксел, предаде “Фокус”.

„Уверени сме, че по този начин ГЕРБ ще докаже за пореден път, че ние не делим българските граждани на християни, мюсюлмани или арменци и, че ще продължим да защитаваме правата на всички граждани, без значение на техните етнос и религия”, каза Цветанов.

ГЕРБ обявява листата си за европейските избори до 2 седмици

До две седмици ПП ГЕРБ ще обяви листата си за европейските избори. Това каза пред журналисти във Велико Търново зам.-председателят на п...

Генералният секретар на Групата на ЕНП заяви, че този факт е показателен за ценностите на ЕНП и в частност на ГЕРБ и че по този начин, ЕНП доказва на европейско ниво, че изповядва и на практика ценностите на десницата за толерантност и равнопоставеност между всички европейски граждани.

Цветанов представи пред Камп водача на листата на ГЕРБ за евроизборите Томислав Дончев, а генералният секретар на Групата на ЕНП му пожела успех на евровота през май.

Томислав Дончев заяви пред Камп, че българските граждани са силно мотивирани да участват в европейските избори, заради неестествената коалиция, която подкрепя българското правителство на БСП, ДПС и „Атака”. „Въпреки това, ние, от своя страна, ще положим всички усилия, за да увеличим до максимум избирателната активност и да помогнем най-голям брой европейски депутати от България да отидат в групата на ЕНП в новия Европейски парламент”, каза Дончев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика