В. Симеонов: ДПС е вредна за България

7196
В. Симеонов: ДПС е вредна за България
Снимка: БГНЕС

ДПС иска да се качи на влака за конституцията в последния момент и така да покажат единство в българския парламент пред Европа. Няма промяна в документа, в текста от самото начало, и се чудя на реформаторите какво правят.

Това каза пред bTV съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов. "На какво реформаторите казват „не”. Искам да ми кажат ясно. Няма предложения на ДПС.

Патриотичният фронт подкрепя Мая Манолова за омбудсман

Подкрепяме дамата - така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира темата с новия омбудсман в предаването "Още от деня" на БНТ. Както ...

Проектът си е същият. Всички тези неща ги имаше в документа още първоначално. Местан е предложил по какъв начин да стане. Не е вярно, че ДПС движи политиката в България, както се опитват да изкарат. Те се опитват сега да се качат на влака за конституцията, за да изглеждаме добре пред Европа. АБВ също бяха конструктивни в диалога" , допълни още Симеонов.

Според Симеонов Лютви Местан не е никакъв либерал, какъвто иска да се изкара, а е единствено гарант на присъствието турската политика у нас.

"Вие страшно много съдействате да създавате впечатление че ДПС е фактор в политиката. ДПС е една партия с 36 народни представители и нищо повече", каза още патриотът и добави:

"ДПС е вредна за България, най-вредната за България партия. Моля се да има повече патриоти. Всичко е възможно и всичко е в наши ръце, важното е да може да гледаме хората в очите."

Валери Симеонов: С нашия законопроект американските централи може да връщат пари

Никаква революция не е това. Така лидерът на „Патриотичния фронт” Валери Симеонов относно внесения законопроект за прекратя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика