X
 
 

Валери Симеонов нарече децата с увреждания "тези уж болни деца" (ВИДЕО)

8936 11
Валери Симеонов нарече децата с увреждания "тези уж болни деца" (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
"Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца, без грам майчинско чувство и грижа за тях. Просто ги използваха като инструмент за постигането на техните чисто материални цели". Това заяви пред собствената си телевизия СКАТ вицепремиерът Валери Симеонов в коментар относно исканията на майките на деца с увреждания да има ред и адекватна държавна помощ.

Припомняме, че вече над половин година правителството, от което Симеонов е част, така и не може да внесе в парламента необходимите законови поправки, поискани от майките. Става въпрос основно за искането им да има методика за индивидуална оценка на потребностите на хората с увреждания.

Колективна жалба срещу новата ТЕЛК наредба - защото официално елиминира болести

Колективна жалба, на около 20-22 души, срещу новата наредба за ТЕЛК ще бъде внесена в здравното министерство утре, 29 август. Това заяв...

ВИЖТЕ ВИДЕО!

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Давайте на майките и децата с увреждания исканите от тях 2500 лв месечно и да се приключва. Това са нещастни жени, чиито мъже са ги напуснали. Те живеят по инерция, те нямат бъдеще. Вероятно незаслужено са наказани от съдбата!
 • Нина 8 Нина преди 1 година Профил на трол?
  Този човек е напълно луд. Той има ли си представа какво в да имаш дете с увреждане. Имам син на 12 години който е с епилепсия и умствена изостаналост с 80 % ТЕЛК. До като навърши 7 години беше на градина и аз бях на работа . До тогава не бяхме минали ТЕЛК. Когато обаче започна първи клас не го взеха на занималнята защото има проблеми с ходенето и понякога краката му се подкосяват и разко пада. По виж още ›› някога ми се обаждат в 10.30 да го взема от училище, че е превъзбуден и пада повече. Не мога да работя , а това ми е мечта. Баща му почина, когато беше на 1 година. Държавата ми дава 450 лв. за да си стоя в къщи, като този приход се дели на две. Не ми остават пари да си платя дори здравните осигуровки и търпя Като куче, когато на мен ми има нещо. Искам да има институция, на която държавата да плаща за да се занимават допълнително с детето. Да има специалисти, които да му помогнат в учението и общуването му. Ние сме в изолация. След училище го прибирам и се налага да му обяснявам , защо децата му се смеят. За Бога не искам парите на държавата искам детето ми да е здраво, но съм безсилна. Обожавам детето си. Не бих го заменила за никое дете по света. Само майка на дете с увреждане знае за какво пиша. Никой друг ...
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Има яка циганска жилка в тоя ИДИОТ! Нищо чудно майка му да е обслужила някой пиян мангал едно време!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Валери Симеонов има мозъчно увреждане и е мозъчен инвалид.
 • 1 5 1 преди 1 година Профил на трол?
  Потресена съм, нямам думи с които да изкажа отвращението си от един "вицепремиер". Кой е виновен обаче - всички ние, че продължаваме да търпим това управление.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Жалък мръсник! Жалък, гнусен, смрадлив боклук!!!
 • Боко Мазника от БРЕГ 4.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 1 година Профил на трол?
  Най–големите глупости в България ги говорят Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров!!! Но няма как, да кажат нещо друго, защото са неграмотници!!! Нормален /трезво мислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП!!!
  : 6 !
 • Анастасия Георгиева 3 Анастасия Георгиева преди 1 година Профил на трол?
  Относно кресливите майки г-н вицепремиера Валери Симеонов е прав. Те наистина използваха увредените си деца арогантно и комерсиално. Омръзнало им било да живеят безнадеждно, но такава им е съдбата. Поне половината от тях като момичета са имали безразборен секс, аборти, оскъдно облекло около кръста и гениталиите, пушели са, пийвали са си множко, през време на бремеността си не са спазвали ограничен виж още ›› ия и норми за износване на ембриона. Всичко описано влияе на плода и новороденото. Друг е въпросът относно появили се увреждания след няколко години от раждането. Но майките на такива деца не бяха около парламента с цигари в уста, не позираха пред репортери, не крещяха като подпийнали жени, а говореха смислено пред камерите и с истинско вълнение за злочестата си участ. Откъде тези нахални "смели" майки с ограничен финансов ресурс имаха еднакви черни трикотажни фланелки, луксозни черни палатки, луксозни цигари в устата си и неизчерпаемата енергия целодневно да шетат около паметника на Цар Освободител. Мистерията беше разкрита. Протестът бил организиран от БСП и по-точно от младежкия филиал, за да не бие на очи. В устремния "ленински" метежен поход към узурпиране на властта Нинова няма обуздаване, нито пък капка морал. За червено-синята началничка на бесепето няма непозволени средства и почтеност. За Нинова всички похвати са позволени! Целта оправдава средствата- напред към заветните 100 милиарда лева в държавната хазна ведно със спестяванията на населението в банките. Този сценарий социалистите и комунистите от БСП веждъж вече го изиграха пред 1997 г. при Жан Виденов, когато обраха държавната хазна и спестяванията на хората от банките. След тях държавата беше фалирала.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  И ти ще имаш деца, внуци и тн. Който се подиграва го застига! Нищожество!
  : 4 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Урод!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Преди да се заеме със децата с увреждане Валери Симеонов да се заеме със собствения си син който едва беше спасен от лекарите от това че употребява наркотици.
Нагоре