X
 
 

Варненското БСП с нов-стар лидер

19665 4
Варненското БСП с нов-стар лидер
Снимка: БГНЕС
Борислав Гуцанов е новият-стар шеф на варненската организация на БСП. До това положение се стигна, след като досегашният шеф доц. Лидия Петкова подаде оставка на заседание на Градския съвет на партията.

„Не го приемайте като абдикация, аз съм убеден социалист, член на БСП от години и оставам да работя. Ще продължаваме да сме заедно, но трябва да предприемем мерки, за да не изгубим и това, което имаме“, каза доц. Петкова пред колегите си. По думите й една от причините за тежката загуба на БСП на изминалите избори е, че партията си е позволила да има отделни групи и „битки“ вътре в БСП заради преференциалния вот.

Гуцанов: Няма разрив между правителството и мандатоносителя

Не очаквам забавяне на оставката на правителството, стига с този драматизъм. Това заяви председателят на парламента Михаил Миков пред...

"Сега ни трябва пълна консолидация и смятам, че човекът, който може да стегне редиците и има опита да направи това е Борислав Гуцанов, доказал го е. Предлагам той да поеме поста на градски председател“, обяви досегашният председател.

Предложението й получи подкрепата на членовете на Градския съвет чрез явно гласуване, с което функциите на председател на Градски съвет на БСП – Варна поема Борислав Гуцанов.

Това е втора оставка в редиците на БСП след изборите на 5 октомври. По-рано тази седмица стана ясно, че поста си напуска и областният лидер на БСП в Пиринско Юлиян Гошев.

 

Михаил Миков поема юздите на БСП

Михаил Миков е новият лидер на БСП. Това се случи, след като той и Драгомир Стойнев стигнаха до балотаж за лидерския пост в партията.&n...

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • А. Кутев, Силистра 4 А. Кутев, Силистра преди 2 години Профил на трол?
  проф. Иво Христов:...... „БСП не е алтернатива за управлението на страната, но се стреми към него чрез скандали, манипулации и опити за ерозиране на българските институции. С противопоставянето, което БСП генерира, се създават заплахи за националната ни сигур виж още ›› ност“, заяви той във Варна.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  „Не го приемайте като абдикация, аз съм убеден социалист, член на БСП от години и оставам да работя...“, каза доц. Петкова Тази си мисли, че работи?! Какво? Партийна работа - с други думи работа против хората. Това го може и Гуцанов - лъжи, манипулации и кражби!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Не плюй февруарци,жалък алчен гей!Хората се палеха от глад,жалко шопско влечуго,лижещо банкянски подметки!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА И ЛЪЖЕЦ ДО ЛЪЖЕЦА. ЩО Е ТО ? А/ ФЕВРУАРИ ООД Б/ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НА ВАРНА И БЪЛГАРИЯ
Последно в Актуално