Веселин Марешки към БСП: Моят бизнес помагаше на хората по време на крадливите ви управления

1921
Веселин Марешки към БСП: Моят бизнес помагаше на хората по време на крадливите ви управления
Снимка: БГНЕС

„Дай Боже, повече българи да са заможни. Но вие от БСП оставихте хиляди българи под чертата на бедност при вашите управления. Добре помним пенсиите от 3 долара. И аз добре помня, защото се нареждах на опашка в Червения кръст за помощи, за да изхранвам първото си дете“, заяви лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС по повод заяждане на БСП днес в пленарната зала по повод успешния му бизнес и колата, която кара.

„Горд съм, че съм създал успешен бизнес! Можете да отидете и на бензиностанцията в „Люлин” и в аптеките наоколо. Бизнес, който помагаше на хората да оцеляват по време на вашите порочни и крадливи управления. Когато доларът беше 3000 лева, идваха в аптеките и се купуваха само по няколко таблетки“, припомни Марешки.

Веселин Марешки смята, че идеята с ваучерите ще се изкриви

"Аз мисля, че ако наистина този проблем е толкова силен, правителството и щаба явно за взели правилните мерки, защото България излиза н...

„Това, че съм успял, благодарение на моята социална политика и да изградя бизнес, който е добър за хората и ми носи печалби –това ме кара да се гордея!

Аз ще се откажа от заплатата си на народен представител цялата ни група ще го направи. Ще се откажем и от партийната субсидия, ако това се гласува в зала- ние ще сме за. Искам обаче да видя вие как ще гласувате за това, както и за отказа от възнаграждение, докато има и един български гражданин, който страда в момента, „благодарение” и на вашите управления, не само на коронавируса. „Благодарение” на това, което сте правили като управляващи. Защото ако бяхте направили така, че в момента минималните пенсии да са 500 лева, хората щяха да живеят доста по-добре. Но за съжаление, не е така. Затова ви призовавам за повече смирение и съпричастност“, заяви лидерът на ВОЛЯ от парламентарната трибуна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com