Волен Сидеров иска да е ментор на патриотично обединение след изборите

14686
Волен Сидеров иска да е ментор на патриотично обединение след изборите
Снимка: БГНЕС

Румен Радев продължава американската политика. Toва заяви лидерът на Атака и кандидат за президент Волен Сидеров пред БНТ. 

През 2006 година проамериканската политика я прокарваше Георги Първанов, а сега я провежда Румен Радев. С ръка на сърцето чаках самостоятелен политик, който да провежда самостоятелна политика, но уви не се случи и нямаше мъже с характер. Сега излизам на състезателната писта за президент, категоричен бе Сидеров. 

Според него има едно залитане по образи, които са измислени, наложени и нарисувани като анимационни герои - Бърбарони, които се нагаждат. Изборите ще минат и ще се обедини около едно виждане сред българите за един импулс как може да стане националистическият и български фактор. Тогава ще стане обединението и след изборите ще се обединят патриотичните формации, изтъкна Сидеров. Той се надява да бъде менторът на обединението на патриотичните формации след изборите на 14 ноември. 

Той уточни, че 15-16 години бил мачкан и целта била да бъде представен като най-големия злодей в държавата. 

Волен Сидеров запита защо прокуратурата, която е светкавична, бърза и лятна буря защо досега не е повдигнала обвинение на Кирил Петков във връзка с канадското му гражданство. Защо няма обвинение по член 311 на Наказателния кодекс. Защо досега няма обвинение?, запита Сидеров. 

По думите му няма място в Конституционния съд в цялата работа с двойното гражданство, защото имаме Наказателен кодекс. Трябва да се повдигне обвинение и да мине през цялата стърга, през която минах аз. Тоалетните в Трето районно управление, където бях затворен са в много лошо състояние, но ако стане министър-председател, може да вземе да ги оправи, заяде се Волен Сидеров с един от лидерите на "Продължаваме промяната". 

Докога ще заблуждават народа, докога ще го лъжат, докога ще продължават медените песни, с които лъжат народа?, продължи  да пита лидерът на "Атака". Къде са великите претенденти, къде е великият съдия на ВКС, който излиза на президентските избори и освободи убиецът Джок Полфрийман. Този същият сега излиза за кандидат за президент и говори за върховенство на закона, недоумява Сидеров. 

Той не знае и защо друг кандидат за президент - проф. Анастас Герджиков също не поиска да бъде повдигнато обвинение на Кирил Петков за двойното гражданство. Това не са истински кандидати за президент, които говорят за обединение и смирение. За това гласувайте за мен, призова Сидеров. 

Волен Сидеров не е чул нито Румен Радев, нито Герджиков, нито Лозан Панов да бъде спрян здравният фашизъм. Всеки министър на здравеопазването е здравен фашист, посочи Сидеров. 

Волен Сидеров очаква след парламентарните избори, които са заедно с президентските избори Кирил Петков и Асен Василев (политическите Иван и Андрей) да се разберат с всички, да бъде съставено правителство и ще направят това, до което се мъчат да стане - България да бъде фронтова държава срещу Русия.

Още: Волен Сидеров също влиза в битката за президент

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Божанков: Подчинение ГЕРБ в наше лице няма да срещнат

Последен парламентарен контрол преди изборите 2 в 1

Кирил Петков: Росен Желязков не беше свободен

Димитър Гърдев е единственият депутат от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика