Зам.-председателят на ББЦ напусна партията

26839
Зам.-председателят на ББЦ напусна партията
Снимка: БГНЕС

Ангел Славчев – заместник-председател на ПП „България без цензура”, подава оставка и напуска партията, като снема политическото си доверие от лидера Николай Бареков. Това съобщава Славчев в отворено писмо, изпратено до медиите и публикувано на личния му сайт.

„Направих своя избор да се разделя с Николай Бареков и ББЦ, защото нямам намерение с хилядите съмишленици на сдружение „Граждански контрол” да легитимираме фалшивия образ на този „голям” борец срещу неправдите и политическата мафия. Честта и достойнството са по-ценни от всички задкулисни пазарлъци. „Движение „Граждански контрол”, на което съм председател, даде своя принос ПП „България без цензура” да придобие популярност, като вля над 15 хиляди души в структурите на партията. Идната седмица официално ще призова всички лидери на движението в страната да направят допитване до нашите членове и симпатизанти сами да вземат решение дали да останат част от един политически субект, обслужващ чужди интереси” – се казва в писмото.

ВМРО остава при ББЦ, Бареков се развежда

ВМРО има представител в Европейския парламент благодарение на коалицията с "България без цензура", посочват националистите в изявление,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика