Заради атаките от БСП - Борисов свиква спешно ръководството на ГЕРБ

3262
Заради атаките от БСП - Борисов свиква спешно ръководството на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се готви за отговор на критиките, които се чуха по адрес на управляващите по време на вчерашния конгрес на социалистите. За да отговори на това лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свиква днес разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията. В него ще участват членовете на ръководството на формацията, министрите и депутатите.

Мотивът - ескалирането на политическия тон и използването на езика на омразата от страна на БСП

Нинова: "Шайката" не иска работещ антикорупционен закон

"Шайката" иска да запази натрупаното през годините и да няма работещ антикорупционен закон. Това заяви днес лидерът на БСП Корнелия Нин...

"ГЕРБ отказва да приеме и да мълчи пред поредната порция от лъжи, манипулации и различни обвинения, изречени днес по време на 49-я конгрес на БСП. А всъщност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните катастрофи и фалитите на държавата ни", се казва в съобщение на партията на Бойко Борисов за събитието.

В него се посочва още, че изречените груби неистини от лидерите на БСП, на ПЕС и от различни депутати от червената партия по адрес на ГЕРБ представляват най-агресивна форма на езика на омразата. За пореден път другарите от "Позитано" се занимаваха само и единствено с ГЕРБ, вместо да погледнат ситуацията в собствените си редици, смятат в ГЕРБ.

"На последните парламентарни избори българските граждани избраха отново ГЕРБ да управлява страната. Гражданите решиха, че не желаят "алтернативата", която им предлагаха Корнелия Нинова и БСП. Гражданите решиха Нинова да остане в опозиция. Благодарение на тези решения на гражданите, днес икономическата стабилност в страната е на лице, страната ни бележи стабилен икономически ръст, чуждестранните инвеститори откриват нови предприятия в България, доходите се увеличават постепенно, градовете и селата се преобразяват, инфраструктурните обекти вървят в срокове, България е надежден партньор в ЕС и НАТО и българският глас се чува от всички. На тези неща ли предлага отново алтернатива БСП?", се посочва още в съобщението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика